Hogy mondjam meg apámnak, hogy a nevelőapámat jobban szeretem?
Szerintem ezt érzik az emberek. Én is jobban szeretem az nevelőanyukámat, mint az igazit, vagy a féltestvéremet, mint az öcsémet, aki anyunál maradt.
Sosem gondoltam, hogy ezt meg kellene nekik mondjam. Anyukám valószínűleg amúgy is sejti, hogy nem ő az az ember akihez mindenekfelett ragaszkodok. 10 éves voltam mikor váltam, apuval akartam maradni, 3 év múlva költöztünk össze a nevelőanyámmal. Egyszerűen jobban kijövök velük, tőlük többet kaptam (érzelmileg) Szeretem anyumat is, de nem éreztem soha azt a nagy kötődést amiről sokan beszélnek. Ezzel szemben a nevelőanyámmal kialakult, pedig már kamasz voltam.
Anyum meg feltehetőleg jobban szereti öcsémet. Ez nem zavar, végül is akár ki is mondhatná, nem érintene meg, de biztos nem fogja ő sem soha.
Viszket a tenyerem ettől a kérdéstől.
Az apád helyében közölném, hogy oké, akkor szevasz és többet ne is keress.
Ha képes lennél pusztán rosszindulatból és provokációból összetörni apukád szívét, megérdemelnél egy atyai-anyai maflást, mindkét oldalról.
Figyelj, én is azt mondom, hogy ne mondj semmit, mi értelme? Miért elmondani? Szerintem amúgy is tudja.
A többit meg inkább hagyjuk, teljesen normális szerintem ez az érzés. Nem tudom, hogy éltek, de ha apádat látod kéthetente, szóval havi négy napot, a nevelőapádat ezenkívül mindennap, törődik veled, szeret, akkor normális, hogy így reagálsz. Nem kell ebbe semmi rosszat belelátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!