Nem szeretem az apámat?!
Arról lenne szó, hogy egészen 12 éves koromig nem nevelt az apukám, (konkrétan 3havonta járt haza, messze dolgozott) és a nagyszüleim neveltek fel. (Anyukám 4 évesen elhagyott...)
A mamáék és köztem egy nagyon erős kapcsolat jött létre, és bármit megadnák értük. 3 éve viszont egy gyámügyes pereskedés következtében apukámhoz és a családjához kerültem. Már évek óta itt vagyok, de egyszerűen nem érzek semmit az apám iránt. Mármint persze, szeretem, de ha lehet ilyet mondani : akkor nem kedvelem. Nem szeretem ha megölel, és én nem kezdeményezném soha. Nem adok neki puszit, nem mondom hogy szeretem, mert akkor úgy érzem hazudok neki.Nagyon nagyot süllyedt a szemembe, akkor, amikor a mostani feleségével összejött, és a közös fiukat együtt kezdték el nevelni, tőlem több száz kilométerre, ha nem lett volna pereskedés, akkor én még mindig a nagyszüleimnél lennék az Isten háta mögött. Most itt van ugye a továbbtanulás, és még az iskolalátogatásra sem jött el velem, mert megmondta hogy őt ez nem érdekli, ő ehhez túl hülye...Érdekes módon az öcsém óvodás(!!!) fellépéseire sorban eljár. Nekem sohasem volt ott egy versenyemen sem. Itthon én vagyok a rossz, stb. Emiatt úgy érzem, nem szeretem. Azért írtam le elsősorban, mert jól esett kiírni magamból. Szerintetek meg lehet érteni a helyzetem, vagy csak egy nagypofájú "csitri" vagyok, aki nem becsüli meg az apját?!
Nem lehetsz ennyire szerencsétlen!
Nőjj már fel és legyél kemény!
Katasztrófa a mai elpuhult fiatalság!
Menj el dolgozni és akkor benő a fejed! Fölösleges tanulnod mert minek!
Már elmúltál 12 éves, a véleményed tehát jogilag számít. Menj be az illetékes gyámügyre (a helyi önkormányzaton érdemes érdeklődnöd, hogy hol van, vagy Google..) és mondd el ott a problémádat, kérj segítséget. El fogják mondani, hogy mik a lehetőségek, mivel járnak azok, stb.
Ha egyedül nem megy, kérj segítséget pl. osztályfőnöktől, iskolapszichológustól, esetleg írj nekem privátban, segítek kikeresni az illetékes hivatalt. :)
Köszönöm a válaszokat!(:
Fontolóra veszem az utolsó hozzászóló válaszát...
Egyébként nem ő perelt vissza, ez egy sokkal hosszabb történet..:S
MODERÁTORNAK: NE TÖRÖLD OLVASÁS NÉLKÜL BÁRKI JELENTI NEKED!
tehát harmadszor írom be mindig ugyanazt, mert makacs vagyok, továbbá rohadtul nem sértem a felhasználási feltételeket, és eddig sem a kérdező töröltette a beírásom:
nem, egyáltalán nem vagy "nagypofájú csitri" - mint ahogy írod - teljesen érthető az érzésed, a hangulatod, sajnos úgy tűnik apádnak sem jelentesz sokat és ez nagyon rossz, de nem érdemes megpróbálni megbeszélned vele mert csak éleznéd a helyzetet ... minél előbb szabadulnod kellene ebből a helyzetből (ahogy felettem is írták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!