Anya mit szolna ha vissza aludnak?
Figyelt kérdés
nimcs 1 oram es o mar ment dolgozni es en mar nem akarok menni mit szolna ha vissza aludnak?2013. jan. 16. 07:45
11/24 anonim válasza:
Egyszer szerintem belefér, de amíg nem tudod az aludni szót rendesen ragozni, addig ne lógjál! :)
12/24 anonim válasza:
Attól, hogy elalszol az nem mentség arra, hogy egész nap hiányozz. Nincs első órád, ok, de ki fogja leigazolni a hiányzott óráidat? Anyud nem fogja. Azt gondolom vágod, hogy 50 óra igazolatlan hiányzás után elveszik a családit, 10 után meg kiértesítenek. Én ezzel nem játszanék.
13/24 anonim válasza:
Ú öcsém ,kiírja, hogy 1 órát otthon maradna, és mit szólna az anyja, ti meg már 50 óra igazolatlannál tartotok...Istenem, 1 órától így be van fosva, szerinted majd még megcsinálja 49-szer?...
1-szer belefér, de mondjuk már mind1, mert negyed 10....
14/24 anonim válasza:
Én aludtam már vissza (de tényleg visszaaludtam) nem szedte le a fejem. Felhívtam 10kor, hogy most keltem, mit csináljak? Írt este egy igazolást, azt mondta vesz egy ébresztőórát, és beteszi a sarokba:)
15/24 anonim válasza:
ma 09:18
Nekem úgy jött le a kérdező viselkedéséből, hogy nincs első órája, eddig ok, otthon marad, de ő az egész napot el akarja lébecolni (a maradék 4-6 órát), arra hivatkozva, hogy elaludt. Így már érted miért írtam, hogy figyeljen oda a hiányzásra?
16/24 anonim válasza:
De akkor is, egy ilyentől be van rinyálva, addig úgyse megy el.
17/24 anonim válasza:
Aludd át,megengedem,de a nyelvtan órát ne hagyd ki!
18/24 A kérdező kommentje:
elnézést a ragozásért :')
2013. jan. 16. 13:16
19/24 anonim válasza:
Egyébként meg minden suliban van 3 nap, amit nem kell igazolni (vagy néhány suliban a szülő igazolhatja).
20/24 anonim válasza:
már bocs, de ez az aludnák jó nagy tirpákság....
inkább menj és tanulj meg helyesen írni :( bocsi, de az valaki nem tud helyesen írni, és nem akar bemenni a suliba :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!