18-19 év körüli lányok szüleihez szólna főleg a kérdésem (? ) (többi lent)
Szia!
Az én lányom 20 éves. Az utóbbi 2 hónapban 3 pasit hozott haza akikkel le is feküdt.Hogy elítélem-e? NEM!
Volt neki egy 5 éves kapcsolata nemrég ért véget.
Amúgy mindent megcsinál itthon,rendesen tanul és nagyon jó a kapcsolatunk.
"már jó pár fiúval lefeküdt, többel, mint amennyit én gondoltam. Kicsit fura ez."
Azt megkérdezhetjük, hogy mennyivel? (Csak azért, hogy így furcsálod a számot.)
Nekem 19 éves iker lányaim vannak.
Nagyon jóban vagyok velük,és többször beszélgettünk szex témában is. Sokszor kérnek tanácsot tőlem,vagy ha kell nekem panaszkodnak(jó hallgatóság vagyok)
Az egyik lányom 16 évesen állt elém,hogy megjelent az első nagy szerelem,és szeretne egyszer ha eljön az ideje szexelni is,de nem felelőtlenül. Én úgy voltam vele,hogy 16 évesen ha elég érettnek gondolja akkor miért ne jöhetne a szex is. Így elmentünk,gyógyszert írattunk fel. Nem kellett elmondania mikor vesztette el a szüzességét,mert a viselkedéséből láttam rajta. "boldogabb lett, sugárzott szinte..) de persze erről is beszélgettünk..
A másik ikerlányom nem igazán foglalkozott a fiúkkal,őt inkább a sport kötötte le. 18 éves volt amikor elmondta,hogy " anya,van egy srác aki bejön nekem...de nagyon" Én mondtam,hogy akkor veled is elmegyek a dokihoz..
Én tudom,hogy az egyik lányom életében a jelenlegi barátja a harmadik akivel szexel is. a másik lányomnak az első,és még mindig együtt vannak.
Mindkét lánynak feljöhetnek,és aludhatnak a barátjuk itt,de csak egy bizonyos idő után engedtem meg nekik (legalább fél év együtt járás után)
Ugyanez a helyzet amikor a lányok mennek el. Fél év együtt járás után engedtem nekik..
Én is a másik oldalról írok, bár tudom hogy nem hozzám szólt a kérdés. Nekem relative sok barátom volt, amire nem vagyok büszke, de ez van. Anyu sosem volt a tiltás híve, sosem szabályozta le, hogy mikor kit hozhatok haza (persze nem egy éjszakás kapcsolatokról van szó). Úgy volt vele, hogy ha már van valaki, akkor inkább az ő "szeme előtt" legyen, mint a háta mögött. Meg is fordult szinte mindenki nálunk, akit már kicsit komolyabbnak éreztem. Anyunak sírtam el, amikor megcsaltak amikor elhidegültem és sok minden mást is, tudta mikor vesztettem el a szüzességem, de azóta sosem beszéljük meg az ilyen témájú dolgokat. Az utóbbi kapcsolatom komolyabb volt (3 év), a jelenlegi pedig egy éve tart és tartósnak ígérkezik. Bármikor jöhet hozzánk én is bármikor mehetek hozzájuk. 22 évesek vagyunk.
A három éves kapcsolatom alatt voltam olyan idős, mint amiről a kérdés szól. Mivel anyu mindig rámbízta mikor érzem idejét annak, hogy egymásnál aludjunk, itt sem volt máshogy. Ő is akkor jött hozzánk, amikor szeretett volna, voltunk együtt kettesben nyaralni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!