Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-19 év körüli lányok szüleih...

18-19 év körüli lányok szüleihez szólna főleg a kérdésem (? ) (többi lent)

Figyelt kérdés
A ti lányotok mennyire visz haza pasit vagy mennyire jár el a barátjához aludni? Szoktatok velük beszélni a szexről? Én kicsit meglepődtem a múltkor. A lányommal soha semmi gond nem volt, most sincs különösebben. Mikor a szüzességét elvesztette én arról is tudtam, de a múltkor feljött köztünk a szex témaként, és kiderült, hogy már jó pár fiúval lefeküdt, többel, mint amennyit én gondoltam. Kicsit fura ez.
2012. júl. 1. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Az én lányom 20 éves. Az utóbbi 2 hónapban 3 pasit hozott haza akikkel le is feküdt.Hogy elítélem-e? NEM!

Volt neki egy 5 éves kapcsolata nemrég ért véget.

Amúgy mindent megcsinál itthon,rendesen tanul és nagyon jó a kapcsolatunk.

2012. júl. 1. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Szia, szerencsére nálunk azért nem adják egymás kezébe a kilincset a fiúk, ez nálunk ilyen íratlan szabály, hogy azok aludhatnak nálunk, akivel azért komolyabban gondolja. Van, hogy van barátja, de odáig már nem jutunk el, hogy nekünk is bemutassa. Én túlzásnak tartom, ha 18 évesen egy lánynak már 4-5 férfi partnere volt. Sajnos a mai lányok túl gyorsan akarnak felnőni, túl hamar próbálnak ki mindent és közben a legszebb gyerekéveket veszik el maguktól. Mire oda kerül, hogy családot szeretne, ezzel a tempóval már 20-30 férfival lesz dolga, ami szerintem rengeteg. Kell a tapasztalat, de azt meg lehet szerezni normális kapcsolatban is, olyannal, akit igazán szeret és megbízik benne. Szerintem ezekről is nagyon fontos elbeszélgetni és ne menjen a többi lány után, akik mint régen a férfiak, számolgatják a trófeáikat és ahhoz képest menők, vagy nem menők.
2012. júl. 1. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"már jó pár fiúval lefeküdt, többel, mint amennyit én gondoltam. Kicsit fura ez."

Azt megkérdezhetjük, hogy mennyivel? (Csak azért, hogy így furcsálod a számot.)

2012. júl. 1. 16:41
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Én 20 éves lány vagyok. Én elég későn érő típus vagyok, idén vesztettem el a szüzességem. Nem tudom, mennyit takar pontosan a jó pár fiú, de nem mindegy, hogy szinte mindegyik egyéjszakás volt-e, vagy ha nem is sok időt, de járt mindegyikkel. Az szerintem nem baj, ha eljár a barátjához aludni, kivéve, ha mindennap teszi azt szinte. De szerintem az mindenképp jó, ha elmondta neked ezt így őszintén és ezt értékeld, de azért a véleményedet finoman elmondhatod neki.
2012. júl. 1. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
én a másik oldal vagyok,nem tudom mennyire számít a válaszom,nekem fogalmam sincs,h anyu hány emberről tud,akivel lefekudtem,őszintén szólva soha nem is mondanám el neki,mert mivel ez a szám egynél több így eeléggé lenez annak ellenére,h már nekem is családom van,és megallapodtam egy férfi mellett.. orulj,h nektek ennél jobb a kapcsolatotok,és ne játszd el azzal,h eliteled vagy ilyesmi,mert ő már több emberrel feküdt le.felelős felnőtt ember,amíg védekezik,okosan csinálja semmi baj nincs azzal,h több partnere volt.
2012. júl. 1. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Nincs ebben semmi fura. Azt azért lehet sejteni valakiről, ha nagytermészetű.
2012. júl. 1. 16:47
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 19 éves iker lányaim vannak.

Nagyon jóban vagyok velük,és többször beszélgettünk szex témában is. Sokszor kérnek tanácsot tőlem,vagy ha kell nekem panaszkodnak(jó hallgatóság vagyok)

Az egyik lányom 16 évesen állt elém,hogy megjelent az első nagy szerelem,és szeretne egyszer ha eljön az ideje szexelni is,de nem felelőtlenül. Én úgy voltam vele,hogy 16 évesen ha elég érettnek gondolja akkor miért ne jöhetne a szex is. Így elmentünk,gyógyszert írattunk fel. Nem kellett elmondania mikor vesztette el a szüzességét,mert a viselkedéséből láttam rajta. "boldogabb lett, sugárzott szinte..) de persze erről is beszélgettünk..

A másik ikerlányom nem igazán foglalkozott a fiúkkal,őt inkább a sport kötötte le. 18 éves volt amikor elmondta,hogy " anya,van egy srác aki bejön nekem...de nagyon" Én mondtam,hogy akkor veled is elmegyek a dokihoz..

Én tudom,hogy az egyik lányom életében a jelenlegi barátja a harmadik akivel szexel is. a másik lányomnak az első,és még mindig együtt vannak.

Mindkét lánynak feljöhetnek,és aludhatnak a barátjuk itt,de csak egy bizonyos idő után engedtem meg nekik (legalább fél év együtt járás után)

Ugyanez a helyzet amikor a lányok mennek el. Fél év együtt járás után engedtem nekik..

2012. júl. 1. 16:53
 8/11 A kérdező kommentje:
4 fiúval volt. Én 2-ről tudtam, akiket ismertem is. A másik kettő az alkalmi volt ( nem idegennel ).
2012. júl. 1. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
16 évesen jöttem össze a barátommal aki 23 éves volt. Konkrétan nem mondtam nekik, hogy lefeküdtünk, de szerintem sejtették. Kevesebb, mint egy hónap után lefeküdtem vele amúgy. 3 hónapja voltunk együtt mikor először engedtek nála aludni. Akkor kérdezte anya, hogy volt-e már valami. Mondtam, hogy volt már minden. Ennyivel el is volt intézve. Aztán kb. fél év múlva írattunk fel fogamzásgátlót amikor már biztos voltam én is benne, hogy ez hosszútávú kapcsolat lesz. Az is, 3 éve tart. Amúgy én is lefeküdtem előtte valakivel, akivel nem jártunk, csak "kavartunk". Én persze belezúgtam, és megadtam neki magam, de utána sem lett több köztünk, csak szex. Erről anya nem tud. Ő a legjobb barátom volt, szóval ismerték őt, sokszor volt nálunk, de azt szerintem nem is sejtik mit csináltunk. Biztos meglepődne anya, ha elmondanám neki, de nem fogom, mert nem is vagyok rá büszke, meg nem látom jelentősségét annak a "kapcsolatnak", így nincs értelme beszélni róla.
2012. júl. 1. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is a másik oldalról írok, bár tudom hogy nem hozzám szólt a kérdés. Nekem relative sok barátom volt, amire nem vagyok büszke, de ez van. Anyu sosem volt a tiltás híve, sosem szabályozta le, hogy mikor kit hozhatok haza (persze nem egy éjszakás kapcsolatokról van szó). Úgy volt vele, hogy ha már van valaki, akkor inkább az ő "szeme előtt" legyen, mint a háta mögött. Meg is fordult szinte mindenki nálunk, akit már kicsit komolyabbnak éreztem. Anyunak sírtam el, amikor megcsaltak amikor elhidegültem és sok minden mást is, tudta mikor vesztettem el a szüzességem, de azóta sosem beszéljük meg az ilyen témájú dolgokat. Az utóbbi kapcsolatom komolyabb volt (3 év), a jelenlegi pedig egy éve tart és tartósnak ígérkezik. Bármikor jöhet hozzánk én is bármikor mehetek hozzájuk. 22 évesek vagyunk.

A három éves kapcsolatom alatt voltam olyan idős, mint amiről a kérdés szól. Mivel anyu mindig rámbízta mikor érzem idejét annak, hogy egymásnál aludjunk, itt sem volt máshogy. Ő is akkor jött hozzánk, amikor szeretett volna, voltunk együtt kettesben nyaralni, stb.

2012. júl. 1. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!