Nem akarnék a párom szüleihez költözni. Ez manapság már nem normális?
Manapság megint kezd divatba jönni a szülőkkel való együttélés, bár inkább kényszerhelyzet szüli. De ismerek sok olyat is, aki tudna albérletbe menni, de nem megy. Általában a srác nem tud elszakadni anyucitól, kényelmesebb neki, hogy a barátnője költözik oda. Hát ők tudják... Előbb utóbb megsínyli a kapcsolat.
Mi albérletben élünk a párommal, nem is terveztük másként.
Én sem költöztem anyóshoz, pedig lett volna külön fürdő és konyha is. Tudtam, hogy úgysem érezném magam "otthon". Arról nem beszélve, hogy így is épp eléggé bele akar szólni az életünkbe.
Ennek ellenére aki így dönt, tegye, nem nézem le vagy ítélem el. Meg tudom érteni, ha valaki bevállalja hogy utána hitel nélkül vagy minimális hitellel legyen saját, közös lakásuk.
Az viszont amikor szinte ugyanannyit fizetnek, mint egy albérletben, az nekem magas
OFF: az én párom 26, 420e a nettója; szóval nem lehetetlen, amit az ismerősöd állít.
Legtöbben csak kényszerből költöznek a párjuk szüleihez mert a mai pénz, munkahely hiánya véget lehet sosem tudnának össze költözni.
Én 1,5 hónapig laktam párom szüleinél, de akkoriban volt a ház felújítás és ahol én laktam onnan költséges lett volna a napi bejárás.
Nem csak a fiatalok miatt lehet kényszer.
Párom szülei hatalmas házikóban laknak,eladhatatlan.
Ketten nem tudnák fenntartani,ha párom elköltözik,akkor pár hónap amig a tartalékuk elég a hiányzó összegre aqmit párom adott addig.
Igy én költözök oda,és én is adok pénzt.
Nem lesz kevesebb mint egy másfeles albérletet fenntartani,de nem tehetjük megf hogy magukra hagyjuk őket.
N
én is odaköltöznél a páromhoz szívesen, hiszen neki még nincs keresete mert suliba jár. de biztos fizetnék valamennyi pénzt h ott lakhassak illetve segíteni takarítani meg a szokásos házimunkák. és az ő szülei nem szólnak bele semmibe rengeteg időt töltök velük nem érzem h ránk telepednének.
csak van egy bökkenő ami miatt még most nem tudnék bevackolni hozzájuk. majd lassan....
Én csak azt nem értem,mikor valakik olyan indokkal költöznek a szülőkhöz,hogy az albérlet ablakon kidobott pénz,és inkább lakásra gyüjtenek. Most enm azért,de akinek egy albérlet drága,mégis mennyi idő alatt spórol össze egy lakásra? 20 év?
Szerintem cska arról van szó,hogy ez kényelmesebb és olcsóbb. Én nem tudnék a szüleimhez se visszaköltözni, inkább "dobom ki a pénzt" az ablakon,de a saját uram vagyok,nem szól bele sneki a dolgainkba,nem vagyok vendég stb. SOHA nem költöznék a barátom szüleihez,nagyon jóban vagyunk,de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!