Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy párkapcsolatban a 2....

Egy párkapcsolatban a 2. évforduló körüli időszak mindig nehéz és kritikus? Miért?

Figyelt kérdés

Nagy általánosságban véve a párok a 2. év körül veszekednek a legtöbbet, mennek szét stb...

nálatok is így volt?

Miért van ez?

2012. márc. 26. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapasztaltam ilyet. Honnan veszed ezt a "kritikus két év" dolgot?
2012. márc. 26. 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Azt hittem velem van a baj, hogy 2 év után vége a párkapcsolatomnak. (2x is így jártam)

Az elsőnél az volt a gáz, hogy hazudott, meg hülyének nézett. És hamar kiábrándultam belőle.

A második meg akart verni részegen. Meg akartam bocsátani neki, de ahelyett hogy megbeszéltük volna, kocsmázni ment.

Belőle is kiábrándultam.

2012. márc. 26. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem hülyeség az összes ilyen, hogy x év a kritikus pont. Mi már 2,5 éve vagyunk együtt, nem volt semmi kritikus pont.
2012. márc. 26. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Ez szerintem teljesen egyénfüggő. Nálam a kritikus időszak jóideig a 3 hónap volt.(mikor még fiatalabb voltam) Mostmár nincs ilyen.
2012. márc. 26. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Ezt így nem lehet kijelenteni. Nálunk az 1. év után volt egy kritikus pont, nem értettünk egyet egy nagyon fontos kérdésben,sok volt a vita, de végül is megoldottuk, azóta minden oké. Júniusban leszünk 4 évesek.
2012. márc. 26. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
majd a 7. lesz az igazán kritikus...
2012. márc. 26. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam mindig az első év vége kritikus,most is az volt,de most van először hogy valahogy átlendültünk ezen.
2012. márc. 26. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
nekünk eddig amikor vmi kritikus időszak volt, az összeköthető volt a környezettel. Új munkahely, költözés stb, és emiatt voltunk stresszesek, ez okozott feszültséget
2012. márc. 26. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:

7 és fél éve vagyunk együtt, nálunk még nem volt kritikus időszak . . .

A nagybátyám azt mondta, ő sosem hitt az ilyenekben, de nekik a 7. év volt nagyon kritikus, majdnem váltak.

Ilyet még nem is hallottam, hogy a 2. lenne.

Harmadikról meg hetedikről igen, de másról nem.

2012. márc. 27. 23:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Statisztikák szerint minden 7. év a kritikus.

De ezt teljesen az emberektől függ, ha nem éri meg küzdeni a másikért akkor az sokkal sűrűbben jön elő:(

Mindenkinek magának kell értékelnie. Vannak emberek akiknek maguk az elsők és nem a közös szempontok ez több nézett eltérést jelenthet.

2012. ápr. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!