Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy élnétek meg, ha a párotok...

Hogy élnétek meg, ha a párotok napokig nem szólna hozzátok?

Figyelt kérdés
Ehhez az állapothoz elég,ha elkezd agyalni.A világot ilyenkor személyes sértésnek veszi.Volt,hogy próbáltam kommunikálni vele.Általában ennek az lett a vége,hogy rajtam vezette le a feszültséget.
2012. máj. 17. 19:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Akkor hagyd, had mélázzon magában, ha ez neki jólesik.
2012. máj. 17. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem lenne a párom.
2012. máj. 17. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem lenne a párom, normális kapcsolatra képtelen, nem lehet vele kommunikálni, pedig minden kapcsolat alapja a kommunikáció így életképtelen bármilyen kapcsolatot is kialakítani, mert ha jön valami probléma vagy megoldandó feladat akkor elmélázik, és ha te elnézed meg elfogadod akkor a kapcsolatban te leszel a problémamegoldó és ebbe bele fogsz fáradni.
2012. máj. 17. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig biztosan tűrném, mert nem lehet mindig a toppon, vannak az ember életében hullámvölgyek. Ha már huzamosabb ideig így viselkedne, nem hogy nem tűrném, én ábrándulnék ki belőle.
2012. máj. 17. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Van aki ezért mindent megadna, csak két napig ne szólaljon meg.
2012. máj. 17. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy orvost hívnék, vagy otthagynám, még ingadozok a két megoldás közt...
2012. máj. 17. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Volt. Kirúgtam, mert szexelni sem volt hajlandó. Nekem ilyen férfi nem kell.
2012. máj. 17. 21:35
 8/11 A kérdező kommentje:

Ez jó :-)

A doki nem jutott eszembe.

2012. máj. 17. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Elég rosszul. Egy-két órát még elvisel az ember, na de hogy együtt élünk, és napokig ne szóljon hozzám...Nem hiszem, hogy eltűrném. Azt meg főleg nem, hogy rajtam vezesse le a feszültséget, mikor segíthetek is megoldani a problémákat.

Társa vagyok a páromnak, nem a bokszzsákja...

2012. máj. 18. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Milyen jegyű a párod?

Mert én Rák vagyok, és régen ha bedurcáztam, vagy megharagudtam a férjemre, nem szóltam hozzá.Nagyon tudok hallgatni,ha akarok.

Viszont ma már más a helyzet, ha probléma van,inkább megbeszéljük.

2012. máj. 18. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!