Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hozzátok barát vagy barátok...

Ha hozzátok barát vagy barátok menne, visznek valamit?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy üveg bort vagy bármit?
2012. febr. 10. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Még nem nagyon voltak nálunk barátok, vagy rokonok. Volt,aki hozott valamit, volt, aki nem. Én mondjuk egyáltalán nem várom el, hogy bárki is hozzon bármit. Sőt, talán az a legjobb, ha nem hoznak semmit.

ALkoholt azért nem, mert úgysem iszunk itthon (pont pár hete borítottam ki egy üveg tojáslikőrt, még anyóséktól kaptuk tavaly), sütit nem eszünk annyit, csak megy a kukába, mást meg nem igen hozhatnának.

2012. febr. 10. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Hoznak, de mindig megkérdik mit, s akkor közösen eldöntjük, hogy sört, magot, rágcsálnivalót, kólát, mittom...

Mikor mi megyünk általában mi is viszünk...

2012. febr. 10. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mi általában,ha jönnek italozunk!

Engem és a férjemet is úgy neveltek,hogy ha megyünk,akkor illik vinni.

A férjemnek van egy barátja,aki heti v. két heti rendszerességgel itt van. Úgy jön mindig,hogy ő nem iszik, aztán ha megkínáljuk, elfogadja.

Mi ha valahova megyünk, mindig viszünk egy üveg bort. Még ha nem is minden alkalommal, de mondjuk 5-ből kétszer tuti.

Nem a pia érdekel, csak furcsa,hogy egy 30 éves embernek nem esik le,hogy ne mindig a vendéglátók itassanak!

2012. febr. 10. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen alkalomból. Ha nagyobb vendéglátás vagy buli, akkor szoktak. Ha csak átugranak vagy last minute szervezett program van, akkor természetesen nem. De egyébként nem is várom el.
2012. febr. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!