Mi lenne erre a megoldás? (barátnő-barát probléma)
Próbálom röviden leírni a helyzetet. Egy egy szobás pici albérletben lakunk a barátnőm és én, már évek óta, eddig nagyon jól meg tudtuk érteni egymást, nem volt konfliktusunk. Én szívesen láttam mindenkit itt, de a helyzet kezd kicsit kínossá válni. A barátnőmnek van egy friss kapcsolata (és az elején a srác szíve még mindig az exhez húzott) és ő már szinte itt lakik: itt zuhanyzik, wc-zik, itt vannak a ruhái, itt eszik, innen megy suliba, itt alszik minden nap. Engem ez annyiban zavar, hogy este mindig felkapcsolgatja a villanyt amikor neki úgy tartja kedve, én viszont aludnék mert reggel korán kelek. A fürdőben órákig maszatol, holott én készülnék gyorsan órára. A barátnőm pedig mindent megtesz a párjáért, és engem meg nagyívben leejt, holott ezidáig mindent megbeszéltünk, jóban voltunk nagyon.
Mi lenne erre a megoldás? Ti mit tennétek a helyemben? 19L
Nekem volt egy ilyen lakótársam. Odaköltözött és 2 hét után odahordta a pasiját, rengeteget aludt nálunk, ott is zuhanyzott, főztek, stb. belakták az egész lakást, már-már én éreztem magam kívülállónak.
Aztán betelt a pohár, szóltam a lakótársamnak, hogy szeretnék vele beszélni. Elmondtam a gondomat - mire az ő válasza az volt, hogy oké, akkor beszáll a rezsibe. Mondtam neki, hogy kiscsillag nem értettél meg, ha össze szeretnétek költözni, tegyétek meg, de ne itt, én nem fogok kerülgetni egy vadidegen pasit. Na, így már leesett neki. Kb. 1 hétig tartotta is magát a dologhoz, utána kezdődött minden a legelejéről és mivel én voltam ott először az albérletben, felhívtam a főbérlőt és közöltem a tényeket. Mondta, hogy keressek magam mellé másik bérlőtársat, lerendezi ő a dolgot a csajjal és a pasijával. 2 nap múlva pakoltak.
Ez nagyon gáz.
Beszélj vele mindenképp. A szerelem tényleg elveszi az ember eszét, na de ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!