Mit szólnál, ha anyósod és apósod bejelentés nélkül elmenne hozzátok, miközben ti nem vagytok otthon és bevetné az ágyatokat?
Megköszönném, és megkérném, hogy legközelebb port is töröljön, ha nem gond. :D
Viccet félretéve, megköszönném és megkérném, ha segíteni szeretne, akkor jöjjön, ha otthon vagyunk.
Eleve nem is adunk kulcsot se az anyósoméknak, se a saját szüleimnek. Szeretem, szívesen látom őket, de a mi lakásunk a mi privát szféránk, amíg nem vagyunk itthon, semmi keresnivalójuk itt.
Régen az anyukám csinált ilyet, hogy átjött, amikor nem voltunk itthon és összeszedte a szemetet pl, de megkértem rá, hogy ne tegye, aztán lecseréltem a zárat is. Pár hétig meg volt bántódva, de azóta szent a béke és megértette, hogy minket nagyon zavar, ha nálunk matat, amíg nem vagyunk itthon.
Ezért nincs kulcsuk.
Az enyém a kádat akarta kimosni, amikor először járt itt, mondtam, hogy na nem, ez a mi lakásunk. Nem nagyon fogta fel, úgyhogy ezért nem is kapott kulcsot, mert nem tudunk megbízni benne, tuti bejárkálna, ha épp erre akad dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!