Mit szólnál, ha anyósod és apósod bejelentés nélkül elmenne hozzátok, miközben ti nem vagytok otthon és bevetné az ágyatokat?
Visszakérném a kulcsot. Ha nem adja, zárat cserélnénk.
Nekünk van anyósnál és az én szüleimnél is. Soha nem volt ilyen gond.
Nincs kulcsa anyosnak, ha lenne szerintem bemenne a lakasba.Biztos mosogatna, ami neki annyibol all, hogy elobliti az edenyt vizzel es erakja a tisztak koze.
Szoval soha nem kap kulcsot.
De en nem is. Tudom honnan veszik a batorsagot, hogy bemenjenek egy lakasba ahol nincsen otthon a tulaj...es meg rendezkednek is.
van mikor anyósom átjön hanem vagyunk otthon, igaz akkor meg van kérve, hogy adjon a kutyának enni, meg húzza le a redőnyöket, és olyankor kicsit összepakol, gyerek ruháit összehajtogatja vagy elmosogat, én ennek örülök.
Én szeretem anyósomat szerintem jó fej.
csak nyaralás idejére van kulcsuk viráglocsolás miatt,de akkor rendet hagyok ott,és elpakolom amit ne lássanak,bár ilyenkor átsuvickolja az amugy tiszta lakást,de nem érdekel,évente egyszer van ilyen (megyünk máskor is,csak többi 3-4 napokat kibirják a növények)
saját kulcsuk nincs a béke érdekében
Nekem forrna az agyvizem.
Azt sem szeretem,ha anyu jön "segíteni". Mikor kisebb volt a fiam, mindig jött, hogy akkor ő most elmosogat, vagy seper vagy akármit, én meg mindig mondtam neki,hogy nagyi legyen, ne takarítónő:)
Anyóséknak nem adtunk kulcsot, mert imád rendezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!