Mit szólnál, ha anyósod és apósod bejelentés nélkül elmenne hozzátok, miközben ti nem vagytok otthon és bevetné az ágyatokat?
Kért zár van az ajtónkon, általában csak az egyiket használjuk. Na ahhoz nincs kulcsa az anyóséknak, meg anyámnak se!
Azt mondtuk nekik, hogy speciális, nagyon drága, nem másolható az a kulcs (ebben van is valamennyi igazság, a gyárból kell egy kódszám alapján utánrendelni).
Ha nap közben tudjuk, hogy valamiért jó lenne, ha mégis be tudnának menni (szerelőt várni stb.), akkor csak a másik zárat zárjuk, amihez van kulcsuk.
Ha nyaralni megyünk, akkor azért nem árt, ha mindkettő be van zárva, akkor megkapják arra az időre a sajátunkat (valójában a pótkulcsunkat) a virágok miatt, de szigorúan visszakérve a végén.
Az utóbbi két esetben (ha be tudnak jutni) viszont úgy marad ott rendben, kitakarítva a lakás, hogy ahhoz nincs mit hozzányúlni, és ilyenkor kivételesen a hálószoba be van zárva!
Anyos vagyok ! nincs kulcsom a fiamék lakásához,de szivesen segitenék,mert a menyem iszonyatosan rendetlen öt nem tanitotta soha rendre az anyukája,nem zavarja a kosz meg a kupleraj..most már a fiamat se régen pedáns rendrako fiu volt..a lepedön biztosan ügyes a lány ugy látom eza fontos
felajánlottam,h segitek..nem akarták OK nekem nyóc..
láttam olyan lakást is,ahol a 8 honapos mászo gyerek a repkedö porcicák és atkák között élte az életét..nem lett alergiás se birja már 3 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!