Szerintetek tényleg bunkó voltam?
Elkezdtem tanulgatni főzni,tetszik is a dolog és megy is. Általában saját pénzből veszem az alapanyagokat. A problémám a következő pl ma délelött is csináltam kaját,rakott husos krumplit-gondoltam anyukámnak legalább du ha megjön munkából nem kell főznie. Meg este jön a barátom,ő is tud belőle enni.
De tesómhoz is jött ma délelött barátnője meg a pasija,és kinálgatja nekik az én kajámat. Nagyon ki akadtam mert nem ez volt az első eset,és jóformán felzabálták 3an a kaját. Beszóltam mikor a már a harmadik tányérral tukmálta a pasijába az ételt,hogy jó lenne ha azt a kaját kinálgatná amit ő maga csinált,mert én ezt nem az ő barátainak készítettem. Persze meghalotta a pasija is,aki csapot-papot itt hagyott,kidobott egy 500ast az asztalra hogy amugy se volt vmi finom,és ő többet nem fog soha itt enni. Meg van rám sértődve gyakorlatilag mindenki...
Szoval, tobbet nem eszi fel a kajatokat a tesod pasija. Tudod mit gondolok a dologrol? Jol csinaltad.
En a te helyedben duplan ra is jatszanak a dologra, ha mar sertodes van, akkor legyen komoly.
Peldaul siman tetelesen megmutatnam a tesodak a szamlat amin rajta van, mi mennyibe kerult, es kozolnem, akar ki is fizetheti.
Te sokáig tűrtél, én is ilyen vagyok, aztán egyszer kirobban belőled a düh.
Engem nagyon fel tud idegesíteni az ilyen élősködő, mindetn természetesnek veszek viselkedés. Teljesen igazad van. Sőt inkább most állj a sarkadra, mert otátlisan a fejedre fognak nőni később is.
Tesóm is ilyen, nem dolgozik, de elvárná, hogy főzzön rá az ember. Aztán tányért is persze elmosni utána, meg edényeket, hát nem őő főzött. Váá. Mondjuk ezt most már csak anyummal meri, mert én kiosztottam.
Na, de szerintem a hangnemmel sem volt baj, valaki ebből ért csak. Sértődés nélkül úgysem ment volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!