Elkezdtem tanulgatni főzni,tetszik is a dolog és megy is. Általában saját pénzből veszem az alapanyagokat. A problémám a következő pl ma délelött is csináltam kaját,rakott husos krumplit-gondoltam anyukámnak legalább du ha megjön munkából nem kell főznie. Meg este jön a barátom,ő is tud belőle enni.
De tesómhoz is jött ma délelött barátnője meg a pasija,és kinálgatja nekik az én kajámat. Nagyon ki akadtam mert nem ez volt az első eset,és jóformán felzabálták 3an a kaját. Beszóltam mikor a már a harmadik tányérral tukmálta a pasijába az ételt,hogy jó lenne ha azt a kaját kinálgatná amit ő maga csinált,mert én ezt nem az ő barátainak készítettem. Persze meghalotta a pasija is,aki csapot-papot itt hagyott,kidobott egy 500ast az asztalra hogy amugy se volt vmi finom,és ő többet nem fog soha itt enni. Meg van rám sértődve gyakorlatilag mindenki...
Vendégségben nem illik felzabálni az ottohniak egész kajáját. Legalább többet oda nem megy zabálni. Azért ingyenkonyha se vagytok.
2013. jan. 15. 17:36
3/32 A kérdező kommentje:
De nem is hogy sajnálom,egyen egy tányérral. De ez már rendszeres hogy én fözök valamit,tesóm meg a pasijával meg kitudja kivel fel eteti az egészet. Se anyukámnak nem tudok segíteni h ne kelljen főznie,meg annak akinek valóban szántam még egyszer se tudott belőle enni.
2013. jan. 15. 17:38
4/32 anonim válasza:
Szerintem igazad volt, az 500-as tedd el, ennyit megérdemelsz.
Az meg, hogy még szemtelen is veled, csak betetözi a viselkedését.
2013. jan. 15. 17:39
5/32 anonim válasza:
Én is mérges lennék. Jártam már így egyébként, főztem egy nagy adag ételt, majd a férjem tesója beállított valami csajjal, akit azóta nem is láttunk, felettek mindent, még a direkt, Apósomnak félretett ételt is. Nagyon berágtam, lenyeltem, de azóta emlegetem. Rosszul esik az ilyen az embernek, pláne ha pici pénzből él.
2013. jan. 15. 17:40
6/32 anonim válasza:
Bunkó voltál, nem kérdés. Ha nem indulatól,ösztönlényként cselekednél, akkor a tesóddal beszélsz először kettesben.
2013. jan. 15. 17:43
7/32 anonim válasza:
"Megkérhetnélek titeket, hogy ne egyétek meg az öszeset, mert szeretném ha a többieknek is jutnak? Köszönöm."
igen mikor ingerült az ember nem jutnak neki eszébe ilyen udvarias szavak... jogos a felháborodásod, és igazad van, de ezt nem a vendégek előtt kellet volna ilyen stilusban, hanem csak tesodnak.
de legalább eggyel kevesebb gond.
2013. jan. 15. 17:43
8/32 anonim válasza:
Nem voltál bunkó. A tesód volt az (bocs), neki kellett volna elszégyellnie magát. A zabálós pasi sem volt bunkó, csak evett, mert jószívvel kínálták, nem látott a helyzet mögé. Kicsit bántó lehetett neki a beszólásod, de jogos volt, és nem ő a hunyó.
2013. jan. 15. 17:44
9/32 anonim válasza:
Jogos felháborodás, de nagyon rossz csomagolás..nem így kellett volna szólnod. Viszont igazad volt. Az 500-ast tedd el, a tesóddal meg higgadt hangnembe beszéld meg a dolgokat, hogy nem így akartad.
2013. jan. 15. 17:46
10/32 anonim válasza:
A tesód a húnyó, vele kellett volna megbeszélned kettesben.
Képzeld el, hogy elmész valakihez, ő megkínál valamivel, amit te elfogadsz, a tesója meg előtted majrézik, hogy nem nektek van az a kaja. Többet én sem fogadnék el semmit, és otthagynám őket én is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!