Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs a nőkben tartás?

Miért nincs a nőkben tartás?

Figyelt kérdés

Hogy lehet az, hogy nyakra-f@aszra jönnek olyan kérdések, hogy szar a kapcsolat, verik őket, megalázzák, csalják, kapcarongyként bánnak velünk nőkkel és mégis állandóan visszatérnek hozzájuk, mindenféle kifogásokkal, hogy szeretik őket, meg nem tudnak elszakadni, teljesen függelmi viszonyt alakítanak ki a párjukkal és ezt még tetézik egy gyerekkel.

Hogy a fenébe van az hogy aki titeket megcsal megaláz annak megbocsájtotok, majd sírtok ríttok, hogy én nem ezt érdemlem és mit csináljak, hogy viseljem el, nincs lehetségem elmenni sehova ( a függelmi viszony miatt, anyagi helyzet, közös lakás).

Ne haragudjatok de egy mocskos pillanatig nem tudom az ilyeneket sajnálni, akik tudják mibe mennek vissza és mégis megteszik, gyerekkel meg főleg, ennyire leszarják hogy mit él meg a gyerek, csak azért hogy nekik jó legyen? ez nem önzőség? és milyen példát mutattok a nevelt gyermekeiteknek? hogy majd ő kis ezt csinálják mert ezt látták követendő példának?

Hol van a női tartás belőletek? egyáltalán tudjátok mi az hogy egy nőben tartás van?

29/N

2009. aug. 29. 17:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Az anyám nem alkoholistának szült 3 gyereket akkor még nem volt alkoholista tisztelem becsülöm amit értünk tett annak idején és tudod akkoriban őt ítélték el amiért elvált az apámat pedig sajnálták mivel ez házon belül zajlott anyám és mi sem mondtuk el senkinek mi történik velünk csak vártunk hogy lépni tudjunk!!!!
2009. aug. 29. 20:42
 32/35 A kérdező kommentje:

Megértelek és a te szemszögedből igazad van. Azt is részben, meg tudom érteni hogy ezt nem vertétek nagy dobra, de valahol mégsem mert ilyesmiről az illetékeseknek tudnia kell, ha meg nem voltak illetékesek akkor az ő véleményük nem számít úgy gondolom.

Én azokra az esetekre írtam a példáimat, mikor valaki tudatosan pl. egy alkoholistának szül, hogy majd a gyerek miatt megváltozik és egyéb ilyen hülyeségek. Akiknél később derülnek ki a problémák, mint nálatok, legalább léptetek, nagyon sokan mégsem és én ezt nem tudom ép ésszel felfogni.

az én nagymamám ( már nem él) volt egy házassága amiből egy gyereke, elment melózni, valamiért haza kellett ugrania és az akkori férjét egy nővel találta az ágyban. Ez a háborús időkben volt mikor még valóban nagyonnagyon szar helyzetben voltak az emberek, mamám elkapta a nőt is meg a férfit is, be is vitték mamát a rendőrségre, nem merték őket egyszerre kiengedni. :) Elvált a manusztól, pedig ott volt egy gyerekkel és egyedül abban az időszakban felnevelte, majd nagypapámmal házasságot kötött lett apum és 50 boldog évet leéltek. Mert ő és az ilyenek megérdemlik, mert tettek a boldog életért, nem hagyták magukat sodorni a kakival...

Ma korántsem olyan szar a helyzet mikor kenyércédulával álltak sorban az emberek élelemért, közben pedig fegyvert fogtak rájuk a németek...Akkor a mai nőknek mennyivel egyszerűbb? vannak igen extrém esetek, de a többsége csak lusta..

A pontozásról annyit, hogy mindenkit felfele pontoztam, egyedül az aktivista elfogult írását nem, és kifejtettem miért. Én nyitott vagyok mindenre. De szerintem nem is ez a lényeg. Ha ezeket legalább egy ilyen helyzetben lévő nő elolvassa és valami csoda folytán kinyílik a szeme, és végre tesz valamit az életéért már megérte.

A lepontozókkal ne foglalkozzatok :) Csomóan nem is merik vállalni a véleményüket, csak pontozni ugranak be :)

2009. aug. 30. 11:56
 33/35 anonim ***** válasza:
79%
Eszembe jutott még valami. Volt egy ismerősöm zsaru volt a férje. Nem szerelemből ment hozzá, hanem mert útban volt a gyerek. Őt nem verte a házasságuk idelye alatt de keményen megerőszakolta mindig. A csajnak betelt a pohár 6 év után elvált tőle vitte a gyereket. Na azóta ha pasi a gyerekhez láthatásra megy megveri a nőt. De ott sem jutnak tovább ennél. Mivel havonta jó ha egyszer találkoznak. Szóval vannak szituk amikor tényleg nem értem hogy nem lehet kikerülni a dolgot. Úgy látszik a zsaruság jól takargatja a férfi erőszakát.
2009. aug. 30. 12:30
 34/35 A kérdező kommentje:
Bocsánat, már megint a gyökerénél lett elcseszve. Minek ment hozzá eleve? én nem tudom, kötelező megszűlni a gyereket? vagy kötelező a terhesség miatt valakihez hozzámenni? azt sem hiszem el hogy semmi előjele nem volt annak hogy ez egy ilyen agresszív szemét ember. Biztos volt, hisz azért nem volt szerelem sem.... innentől megint nem sajnálom. Illetve a szívem dehogynem sajnálja, de az eszem. és a manuszt miért nem lehet feljelenteni? ma már ezrével jelentik fel a rendőröket mindenért...
2009. aug. 30. 14:27
 35/35 anonim ***** válasza:

"Úgy látszik a zsaruság jól takargatja a férfi erőszakát."

Nem minden rendőr alkoholista kanember. Jó mondjuk a közrendőrök egy része alacsony soról kerül ki, és nem igazán jól neveltek. De a kérdésre a válasz: JÓL MEG KELL VÁLASZTANI, HOGY KIVEL HÁZASODSZ ÖSSZE.

2010. aug. 10. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!