Miért nincs a nőkben tartás?
Hogy lehet az, hogy nyakra-f@aszra jönnek olyan kérdések, hogy szar a kapcsolat, verik őket, megalázzák, csalják, kapcarongyként bánnak velünk nőkkel és mégis állandóan visszatérnek hozzájuk, mindenféle kifogásokkal, hogy szeretik őket, meg nem tudnak elszakadni, teljesen függelmi viszonyt alakítanak ki a párjukkal és ezt még tetézik egy gyerekkel.
Hogy a fenébe van az hogy aki titeket megcsal megaláz annak megbocsájtotok, majd sírtok ríttok, hogy én nem ezt érdemlem és mit csináljak, hogy viseljem el, nincs lehetségem elmenni sehova ( a függelmi viszony miatt, anyagi helyzet, közös lakás).
Ne haragudjatok de egy mocskos pillanatig nem tudom az ilyeneket sajnálni, akik tudják mibe mennek vissza és mégis megteszik, gyerekkel meg főleg, ennyire leszarják hogy mit él meg a gyerek, csak azért hogy nekik jó legyen? ez nem önzőség? és milyen példát mutattok a nevelt gyermekeiteknek? hogy majd ő kis ezt csinálják mert ezt látták követendő példának?
Hol van a női tartás belőletek? egyáltalán tudjátok mi az hogy egy nőben tartás van?
29/N
17.52-es vagyok és teljes mértékben egyetértek a 17.50
És azt nem írtam hogy én egy ilyen családba nőttem fel és anya addig nem tudott lépni míg állást nem szerzett hidd el 3 gyerek mellett nem volt könnyű és nekünk sem gyerekeknek 17 évesen már dolgoztam második család fenntartó voltam míg a korombeliek buliztak továbbtanultak. Nekem sok mindenről le kellett mondanom.
Miért nem olyan kérdést teszel fel hogy FÉRFIAK miért csaljátok meg feleségeiteket és miért tartjátok rettegésben a családotokat!!!!
Volt egy barátom, ő gyereket meg mindent szeretett volna tőlem, ezzel szemben egy agresszív ember. El is jegyzett. Aztán egy veszekedés alkalmával olyan pofont lekent, hogy a fal adta a másikat, fájt a lelkem a szívem az arcom mindenem, összepakoltam és eljöttem, ő persze hetekig könyörgött, és ha nekem sem lett volna tartásom ,szülök neki egy gyereket és akkor már engem és a gyereket tartaná terrorban, arról akkor ki tehetett volna?
Ő vagy én hülye aki visszament hozzá?
Szóval többszörösen tapasztalt vagyok sajnos a témában, ezért is merészkedtem kiírni ezt a kérdést.
Az hgy elmondom a konkrét tényeket az nem szídás. Nem tutujgatni kell az ilyen helyzetbe került nőket, hanem felébreszteni és néha az simogatással nem megy.
Egy másik kérdésben a nőt csalja a manusza ő azért eljegyzi magát vele és szül is neki, én leírtam, hogy szerintem nem kéne, a másiknak reagálva írta: Hogy jaaaaj de édes vagy és köszi. Szerinted az ilyen vakoknak simi simi kell vagy egy pofon?
Ez nem bántás. Pl. Csernus sem bántotta a kezeltjeit, de ő tudta hogy lágy szavakkal és közös sírás rívással nem fog célt elérni.
csak az a baj, hogy ilyenkor az érintett nők mélyen hallgatnak, mert meggyőződésük hogy jól csinálják amit csinálnak. Tök vakok. És tudjátok nagyon sok ilyen van, és nagyon sok férfi ezen felbuzdulva meri megtenni, mert úgysem tesz semmit.
Persze az is egy féreg, de ha nem hagyná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!