Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs semmi tartás a...

Miért nincs semmi tartás a magyar nőkben?

Figyelt kérdés
Csúsznak másznak a leghitványabb pasik kegyéért is.
2011. jún. 12. 21:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
9%
Mert mondjuk rádöbbentek, hogy nem fogunk csak úgy térden csúszni akármilyen nőnek. És hidd el, nem minden nő tökéletes, mint ahogy te gondolod.
2011. jún. 12. 21:31
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
A magyar pasik meg miért akarnak olyan nőt, aki mintha most lépett ki a reklámokból, újságokból?!:) Visszanyal a fagyi..
2011. jún. 12. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:
18%
Pont ez az, hogy nektek nyal vissza. Egyáltalán nem akarunk divatmajom szupermodelleket, csak egy normális lányt, akit nem csak a pénzem érdekel...
2011. jún. 12. 21:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egyáltalán nem akarunk divatmajom szupermodelleket, "

Én nem ezt tapasztalom, de ebben én vagyok a szerencsétlen, De legyen igazad.

2011. jún. 12. 21:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az általánosítás egyáltalán nem helyénvaló. Lehet, hogy neked rossz tapasztalataid vannak, de hidd el, nem minden nő ilyen.

Pl én sem...

2011. jún. 12. 21:38
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Bennem van,és sosem tennék ilyet.Egyébként ez megint gyönyörű általánosítás,szerinted pasiban nincs ilyen,olyan aki azért a ribancért teper,aki beletörli a lábát?Dehogy nincs.Legalább ugyanannyi.
2011. jún. 12. 21:39
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Szánalmasnak tartom ezt a nagyfokú általánosítást...

Nem gondolod, hogy Te vagy ennyire szerencsétlen vagy netán alkalmatlan arra, hogy normális nő kíváncsi legyen rád, így maradnak a pénzéhes maradék??

2011. jún. 12. 21:39
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ezzel csak az a baj, hogy mindig a magyar nőket szidják, oké vannak olyanok is akikre tényleg ráillik a leírás , de a magyar pasikkal mi van? Vannak kivételek persze, mindkét nemben is, de róluk soha nem írnak semmit. Pedig épp ez az, hogy lehetne mit..

De mit is akarunk? mindenhol vannak ilyenek.

2011. jún. 12. 21:40
 9/21 anonim ***** válasza:
24%
Feltűnt, hogy a válaszolók 99%-a nő? Vagy az, hogy a kérdésben szabályosan alsóbbrendűvé nyilvánította a férfiakat? Mégis én vagyok az elfogult, aki általánosít? Nem általánosítottam egyáltalán. Mik vagyunk mi? Holmi állatok? Hadd döntsük el mi, hogy kivel akarunk lenni, köszönöm.
2011. jún. 12. 21:47
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
hát "kisapám", úgy küldenélek az anyukádba, ahogy vagy! nem minden nő ilyen!!! soha életemben nem kúsztam pasik után! és nagyon sok lány ismerősöm sem!
2011. jún. 12. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!