Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs semmi tartás a...

Miért nincs semmi tartás a magyar nőkben?

Figyelt kérdés
Csúsznak másznak a leghitványabb pasik kegyéért is.
2011. jún. 12. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Buta kérdés, buta csajtól.
2011. jún. 12. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem írnak ilyeneket a pasikról is. Hány olyan kérdés van, hogy hol vannak még a rendes pasik, meg ilyenek. Minden tíz kérdésben biztos van olyan, hogy ilyen-olyan sz*rul bánik velem a pasim, mit tegyek. Az ilyenekhez is mindig jön egy "minden férfi disznó" válasz. Szánalmas. Nem tudom, hogy a kérdező férfi vagy nő, de mindegy is, szánalmas ez az általánosítás. Minden ember egyéniség. Nem mondhatjuk, hogy minden nő k*rva, és minden pasi szent. Nem mondhatjuk, hogy minden nő szent, és minden pasi disznó.
2011. jún. 12. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a saját példámat tudom elmesélni:

Másfél éve megismertem egy pasit, aki mondjuk úgy, nem egy szépfiú és egyáltalán nem népszerű a lányok körében. Nekem viszont már az első beszélgetés után szimpatikus volt és hamar rájöttem hogy ezerszer különb bármelyik gazdag, jóképű pasinál.Már az első randinkon úgy éreztem, hogy nekem csak Ő kell. Amikor a tudtára adtam, hogy hiányzik, és kezdem megszeretni, közölte hogy ő nem vágyik komoly kapcsolatra, részéről ennyi volt. Hála nekem, az önbizalma az egekbe szökött, azóta teljesen megváltozott, csak úgy falja a nőket, én pedig másfél év után sem tudom elfelejteni és nem tudok lemondani róla. Párszor találkoztunk és kihasználta hogy odáig vagyok érte. Természetesen ő és a barátai ezért egy nagy k.rvának néznek engem, mert soha nem tudok neki ellenállni.Persze fogalmuk sincs arról, hogy mit érzek.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem a legtöbb nő azért fut hitvány pasik kegyeiért mert szerelmesek, nem tudják elfelejteni, stb...

2011. jún. 12. 22:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom az ilyen "magyar nős" szöveget.

Csak akkor illik ilyet mondani, ha ismersz minden magyar nőt, és egy rakás külföldit is, akikhez hasonlíthatod őket.

Amíg ez nem történt meg, légyszi tarózkodj az effajta kijelenteséktől, mert hülyeség.

Vagy..

Próbálj normális lányokkal ismerkedni. Vannak még, csak nem a te köreidben mozognak.

2011. jún. 12. 23:23
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

Pasifikázó komment: 100%-ban hasznos

komment amiben akár csak burkoltan is benne vah hiogy a nő nem tökéletes hanem ő is hibázhat, nem minden pasi szemét:

messze 50% alatt.

Mindig. A tanulság levonható az itt pontozók pártatlanságáról és az egyenlő bánásmódhoz való viszonyukról.

Addig kell, amig haszon van belőle. Amint van árnyoldala, a régi minták meg szokás lép életbe

2011. jún. 12. 23:51
 16/21 A kérdező kommentje:

rosszul tettem fel a kérdést, nem minden magyar nő ilyen de elég sokszor tapasztalom ezt, fordítva is biztos van, de ritkábban tapasztalom én személy szerint.

csajok között is sok a gerinctelen szemét, ahogy pasik között is, de csajokat többször látok kapcsolatban megalázkodni valahol úgy gondolom, hogy az ő dolguk, de érdekel miért ilyenek többen. csajok nagyon sokszor egymást gyilkolják nem egy pasit.

2011. jún. 13. 00:03
 17/21 A kérdező kommentje:
nem gondolom, hogy bármelyik félnek csúsznimásznia kéne, de sokszor olyan sértő módon viselkedik a pasi, hogy nem értem miért tűrik azt, kérdeztem őket és ilyeneket mondanak, hogy kettesben teljesen más meg ilyenek, a pasikat is kérdeztem azok semmit nem mondtak legtöbbször vagy,hogy nem lesznek többet ilyenek, és utána mégis (nahát)
2011. jún. 13. 00:06
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

ezen az oldalon nem fogsz választ kapni.

Itt a válaszok kb a következők lesznek:

EGy férfi nem alázkodik meg meg mert szemét, beképzelt disznó stb...

De Ha egy férfi megalázkodik akkor meg papucs akiben nincs ambíció, ha a nő akkor a pasi a szemét hogy kihasználja a nőt, akinek azonnal ki kell lépnie a kapcsolatból.

Vagyis minidig minden a férfi hibája

2011. jún. 13. 00:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Valahol a nők génjeiben van, hogy egy pasit meg kell fogni és megtartani egy életen át, hisz csak így vállalhat gyereket.

Ennek érdekében sokat tűrnek a nők.

A férfiak génjeiben meg az van, hogy annyi nőt kell megdugni, amennyit csak lehetséges, hogy génjeiket minél nagyobb számban továbbörökíthessék.

Szóval a férfiaknak nem is érdeke tűrni egy rossz kapcsolatban.

Persze ez sok ezer évvel ezelőtt volt így, azóta ugye evolúció, jött globalizáció, emancipáció.. Vagyis a feje tetejére állt a világ. de még mindig van egy ilyen tendencia.

2011. jún. 13. 10:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: abban igazat adok neked, hogy a nők sokkal rosszabbul ítélik meg a saját nemüket, mint mi pasik.
2011. jún. 14. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!