Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálnak a szüleim?

Miért utálnak a szüleim?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy mostanában úgy érzem, hogy utálnak a szüleim. Nem, tudom miért, eddig is veszekedtünk. NÉHA. De nem egyfolytában!

Apám cigizik, naponta 10 szálat kb. Pedig akkor minek vesz nikotin tapaszt, ha mellette cigizik? Gépszerelő, nem megy valami jól a boltja, mindig sík ideg, ha meg nem akkor cigizik. Este fél 11 és hajnal 2 között ér haza. Reggel 7-8-kor már kel is fel. Ugye hogy ne aludjon el a kocsiban, iszik energiaitalt, meg taurin, koffein tablettákat. Plusz még szed valami Nilacid nevű gyógyszert, elméletileg fejfájásra. Tehát minden nap 1 energiaital, 5-10 cigi, nilacid + élénkítő tabletta. Így is olyan ideges minden nap. Nem lehet vele normálisan beszélni. Pl. Ugye szülinapokra kapok pénzt. Arra, amire szeretném. De azért semmit nem enged(nek) rajta venni amit szeretnék. Pl. Telefont, Xbox360-at. Pedig összegyűjtöttem rá a pénzt, nem tőlük kérem külön. Jah, és tudniilik szeretek számítógépezni. Egy nap 5-6 órát. Persze ő engedi, de anyám nem, mert idióta technofób. Így anyám felidegeli apámat (ami nem valami nehéz feladat), ekkor ő is leüvölt engem, hogy találjak valami más hobbit, mert hallja, ahogy más gyerek 1-2 órát gépezik egy nap. De azt bezzeg nem említi, hogy más gyereknek, aki 1-2 órát gépezik naponta, az mellette ugyennyit Xbox-ozik(ami nekem nincs), tv-zik. Az ugyanolyan egészségtelen mint a gépezés.

Jah, és anyám meg a 16 éves lánytesóm(aki 100.000 ft-os modellbabákra gyűjt), úgy felidegesítenek, majd utána becsapom az ajtót befogom a fülem, fél perc múlva abbahagyom, és hallom, hogy még mindig arról beszél, hogy idegbeteg vagyok, nyugtató kéne nekem, meg hogy nem enged majd gépezni 3-4 napig! Erre a tesóm még rákontrázik, úgy mégtöbb büntetés lesz, majd később mondja, hogy jobb is ha nem megyek a gimibe, ahol ő tanít, ilyen hülye idegbeteg oda ne menjen, és este, amikor lenne fél perc csönd este, akkor vagy hív a mamám, aki ha nincs is igaza akkor is anyámnak ad igazat, és jól leszid, vagy pedig anyám elkezd engem szidni, hogy hogy merek én így beszélni. Ha pedig végleg nem tud igazat adni anyámnak akkor jön a szöveg, hogy szegénynek annyi dolga van, maradjak már. Meg azt hiszi anyám, hogy ő bármit megtehet velem, én pedig semmit, és ha nincs éppen kifogása akkor haggyuk már abba. Valamint nagyon sokat veszekednek a szüleim. Mindenen.

Teljesen szét vagyok esve, öngyilkosságon is gondolkodtam már, hisz minden családtagom utál, de tudom, hogy nem merem megtenni, ezért majd csak egyszer kapok valami szívinfarktust, akkor meg már hiába beszél hozzám szépen, már mindegy..

Szerintetek mit tegyek? Semmit nem tudok tenni csak bemegyek a szobámba és sírok...

12/F

2013. jan. 15. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass zenét (fülessel), szard le őket, mozogj sokat, lehetőleg barátokkal (én pl biciklizni szoktam nyáron), vagy akár magadban sportolj (pl úszás), ééés ne légy öngyilkos :)

Aki azt mondja, hogy csak jót akarnak, én abban is kételkedek, de az biztos hogy nem jó módszerekkel, és még az is lehet hogy nem teljesen az ő hibájukból.

Én is voltam hasonlóan, mostmár "csak" a senki sem szeret van "napirenden" :)

Egy kiadós lövöldözés is megteszi átmenetileg a magáét. Esetleg még az sem egy rossz dolog, hogy csináld egy kis ideig a dolgokat az elvárásoknak megfelelően, sőt ha tudod teljesítsd túl, aztán kötsd az orrukra :)

és szerintem nem utálnak, "csak" egyéb problémák miatt nem tudnak úgy viselkedni ahogy kéne.. De ez bőven elég..

én is sokat gépezek, de azt elkönyvelem, annak, hogy **** a kedvem, ott vannak a barátok, nem ér rá senki, és mégis mi a francot tegyek? amit szeretnék, ahhoz társaság meg jó idő kell. egyik sincs :(

Ja, nekem még saját szobám sincs, ugyanis anyám lenyúlta. egy forintról nem bír lemondani értem... egyébként amikor veszekedni akarnak, hagyd rájuk, menj be a szobádba, határozottan zárd be az ajtót, és hallgass zenét :) picit jobb lesz, ugyanis az zene az jó (meglátod majd :D), és nem hallod, hogy mit beszélnek/ordítoznak :)

Fel a fejjel :)

15f

akik nem éltek át hasonlót, azokra ne haragudj ha hülyeséget írnak :)

2013. jan. 15. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
na mivan? öngyilkos lettél? :D
2013. jan. 16. 19:19
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó elôtti érti csak, hogy mirôl van szó.

Írj rám PM-ben! Ja, és okoskák, eddig ehhez a kérdéshez 1x seminar írtam géprôl, cask telóról.

2013. jan. 21. 17:45
 14/15 Sárga207 válasza:
Együttérzek veled. Ezek ellen te nem tudsz tenni semmit én is így vagyok vele
2014. nov. 25. 21:04
 15/15 petc válasza:
UGYANIGY erzek most en is.. gondolkodtam azon h elszokom de van meg jozan eszem ezert inkabb nem..egyfolytaban veszekszem veluk ok meg erre megutnek.
2015. márc. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!