Baj ha összeköltözés előtt a párommal csináltatok egy vagyonjogi papírt?
"Nem lesz esküvő de sok rosszat hallottam amit élettársak tettek már a másik féllel x év után és ha lenne ez a papír akkor nem vihetne majd el olyanokat amihez semmi köze sincs"
jelen esetben a kérdező attól tart, h ha elmúlik a szerelem, akkor kiforgatja a barátja a vagyonából. konkrétan ezt szeretné megelőzni a más (és talán a saját) korábbi rossz tapasztalatai alapján. tehát nem bízik meg benne 100%-osan. nem a váratlan szívrohamra készül fel, hanem arra, h a párja átvághatja. nincs ezzel semmi baj. miért nem lehet elfogadni, h ezt hívják bizalmatlanságnak? ha a párja váratlanul bekövetkező tragikus halálától tartana, az realizmus volna. de a kérdező kifejti kerek perec, h óvatos a jövőt illetően, mert kinézi a párjából, h később ezt megtehetné. nem mondja, h biztos így lesz, de feltételezi róla, el tudja ezt képzeni a párjáról. azaz nem bízik benne. ennyi. kiszálltam a vitából :)
Aki egyszer " megégette a száját" az fél nem magamra értem hanem úgy általánosságban.Mint írtam barátnőmet most akarja kisemmizni a volt pasija minden hazugsággal berágott a csajra és azt mondta ha kirugtál megbosszulom ügyvédet fogadott és megy a per holott a lány mindent maga újított fel vette meg még a kapcsolatuk előtt kocsi bútor felújítás de a koma ezt tagadja mondván együtt csinálták.
És szemétség de állítólag valamennyi pénzt megitélnek majd a férfinek mivel egyik sem tudja bizonyítani saját igazát.
Na erre jó a papír.Ez olyan előtte szálka most gerenda már a férfi szemében a nő.
De ha le van mind írva milyen van a nőnek meg a lakásban (ingóságok)... akkor ez nincs
Benne lenne azt mondta ha nekem ez fontos akkor legyen ebből is látszik nem arra megy/menne ki a dolog, hogy... akkor van gáz ha a pasi azt mondja nem írja alá meg jönnek a kifogások.
Majd amit közösen szereznénk na majd az osztjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!