Szerintetek ez nem igazságtalanság?
Sziasztok!
Anyummal éltem kettesben már jó régóta,apukám elhagyott minket,még kiskoromban.
Aztán anyu megismerkedett a Péterrel,rövid idő után össze is költöztek,viszont Péternek van két fia,aki szintén ideköltözött hozzánk,ráadásul az egyiknek van egy barátnője,ő is jött.Családi házban élünk,4 szoba van,tehát nem ezzel van a gond.Anyu,illetve Péter,és csak az egyik fia dolgozik.
Én 6 hónapja megismerkedtem egy lánnyal,de havonta egyszer tudunk csak találkozni,illetve interneten kommunikálni,ezért szeretném ha ide költözhetne hozzánk,
de anyu szerint ez már sok lenne,viszont legjobban a Péternek nem tetszik az ötlet,holott neki még a fia barátnője is itt lakik.
ma 09:15
Ne dobja,szépen keressenek munkát,és albérlet!
Miénk a ház,és én anyu gyereke vagyok,Péter fiának a bnője ki neki?
Anyu azt mondta h ebben igazam van.
nekem nem 100%-ban evidens, hogy ez a kérdező és édesanyja háza...
Azért a 6 hónap utáni összeköltözést én is korainak tartom, főleg úgy, hogy nem ketten költöznétek valahová.
Várj még egy kicsit, pl. mutasd be nekik a lányt, hogy szokják - remélhetőleg szimpatikusak lesznek egymásnak.
És amíg anyukádnak sem tetszik az ötlet, addig kár ráverni a Péterre a balhét...
Ugyanakkor az is tény, hogyha vállalnál valamilyen munkát (ha tanulsz, gondolom akkor is lehetne egy részmunkaidőset mellette), azaz keresnél pénzt, és hozzájárulnál a költségvetéshez, akkor gondolom másképpen állnának hozzá a dologhoz.
Könnyen lehet, hogy az a bajuk, hogy már anyagilag nem bírnák el a plusz egy főt - így is határeset lehet.
ma 09:22
Szia!
Én dolgozom,csak alkalmi munkákat vállalok,mellette tanulok is.
és adsz belőle haza a rezsibe, stb.?
Tényleg lehet, hogy anyagilag lenne megterhelő a plusz egy fő - esetleg ebből az irányból.
ugyanakkor az is igaz, amit írtam. ha még nem is ismerik a lányt, nem várhatod el tőlük, hogy csak úgy beengedjék a házatokba, ahol már így is van bőven konfliktus gondolom:) (ezt leszámítva is).
Plusz igazából, ha jól értem, Te is mindössze 6-szor találkoztál ezzel a lánnyal, ami alatt aligha tudtad rendesen megismerni (az internetes kommunikáció mint tudjuk eléggé szegényes, hiszen a testbeszéd, mimika, hangsúly, stb. eléggé hiányzik belőle..)
"A kérdező kommentje:
ma 09:15
Ne dobja,szépen keressenek munkát,és albérlet!"
Hát ugyanezt lehetne Nektek is mondani. Ha nem ezen rágódsz, hogy igazságtalanság avagy nem, akkor talán előbbre jutsz a problémád megoldásában.
És ezt segítő szándékkal írom. Egyébként mennyi idősek vagytok?
ma 09:27
Havonta 70-80 ezer forintot általában meg tudok keresni,még takarítást is bevállalok puluszba,25 ezer forintot szoktam leadni,télen fűtés miatt 30-at.
"Hát ugyanezt lehetne Nektek is mondani."
Miről beszélsz?
Nem igazán,ők jöttek hozzánk,két szintes lakásban élünk,fenn 2 szoba,lenn 2 szoba.
És ÉN vagyok itthon!
Péter meg az egész preputtyát elhozta!
Mások is azt mondják,hogy azért ez durva h a pasi még a barátnőjét is ideköltöztette!
Aki mellesleg 27 éves,semmint nem csinál,még mosogatni sem,de a nője sem,a másik testvér dolgozik csak,és ráadásul kinevetett,mikor mondtam h én még takarítást vállalok,mert az ciki,de a döglés,lustaság az nem.
Segítő szándék? Ne nevetess már :)
Akkor kösz,nem kérek belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!