Szerintetek ez nem igazságtalanság?
Sziasztok!
Anyummal éltem kettesben már jó régóta,apukám elhagyott minket,még kiskoromban.
Aztán anyu megismerkedett a Péterrel,rövid idő után össze is költöztek,viszont Péternek van két fia,aki szintén ideköltözött hozzánk,ráadásul az egyiknek van egy barátnője,ő is jött.Családi házban élünk,4 szoba van,tehát nem ezzel van a gond.Anyu,illetve Péter,és csak az egyik fia dolgozik.
Én 6 hónapja megismerkedtem egy lánnyal,de havonta egyszer tudunk csak találkozni,illetve interneten kommunikálni,ezért szeretném ha ide költözhetne hozzánk,
de anyu szerint ez már sok lenne,viszont legjobban a Péternek nem tetszik az ötlet,holott neki még a fia barátnője is itt lakik.
ma 09:57
Látom az a fajta vagy,aki nem veszi észre magát,se baj,nagy az Isten állatkertje,és alacsony a kerítés,de én normális válaszokat várnék,akik tanáccsal,vagy tapasztalattal rendelkeznek,szóval légyszi köszönjünk el egymástól!
ma 09:34
Én értem, amit mondasz, csak te nem érted, amit én mondok.
Nem engem kell elküldeni a pics@ba, ha bosszant, hogy a mostohatesó egy rakás dögledék, mégis jobb dolga van, mint neked. Te anyudnál vagy, nem otthon, otthon akkor leszel valójában, ha azt te teremted meg, és akkor nem lesz kérdés az sem, hogy és hányszor találkozol a barátnőddel. Valójában erre céloztam, és igen, segítő szándékkal írtam a véleményem, de te folyton mindenkit lehurrogsz.
Légy kedves akkor összeülni anyádékkal, és nekik elpuffogni a mérged, mert ez a fórum nem arra való, hogy a hozzászólókon tombold ki magad! Vagy küldd vissza a Péter gyerekét az anyjába, ha vele van bajod.
ma 10:00
Jó,igazad van,és elnézést,csak tényleg szeretem a lányt,és igazságtalannak tartom ezt a dolgot.
a 73-as kivételével mindenkinek köszönöm a választ.
"Anyáddal juss dűlőre, itt ő a hunyó."
Anyu beszélt már Péterrel erről.
Azt mondta Péter,hogy a gyerekei nélküle képtelenek megállni a helyét,ha őket elküldené anyu,menne utánnuk,tehát költözésnél is azt mondta,csak akkor jön,ha jöhetnek a fiúk is,illetve a lány.
18 az a 12, de mindegy.... Na es mikor költöztek oda?
amúgy nem azért,az idézőjel tévedésből 73-as,rád értettem 12-évet!
végigolvastam a többi hozzászólást, bár nem volt könnyű követni, hogy éppen ki, kinek reagált.
Nekem ha válaszolsz, nyugodtan írd ki a nicknevem, azért van ott:)
Szerintem:
0. Beszélj a lánnyal - ő akarja egyáltalán ezt, vagy még csak a Te fejedben létezik az ötlet?
1. Beszélj anyukáddal és Péterrel egyszerre. Mond el nekik nyugodt hangsúllyal, hogy ezt szeretnéd, és szerinted a szobádban elférnétek, és már ugye van ilyenre példa a családban.
2. Ha az a válasz, hogy nem, akkor kérdezd meg, hogy miért nem? Mi zavarja őket? Ha úgy érzed, hogy nem nagyon jön ki értelmes indok belőlük - az nem jelenti azt, hogy nincs, csak pl. szégyellik az igazat - ez főleg az anyagi vonzatnál lehet. Akkor kérdezz rá konkrétan, hogy anyagi okok miatt nem szeretnétek? Ha igen, akkor jöhetsz azzal, hogy Te is, meg a barátnőd is adtok bele a rezsibe, kajába. (gondolom ő is dolgozna).
4. Lehet, hogy azt az indokot fogod kapni, hogy mert nem tudnak/szeretnének senki újhoz alkalmazkodni, már így is kényelmetlen, hogy mindig figyelni kell, hogy ki hol mászkál, stb. Ezt is alapvetően el lehet fogadni - bár remélhetőleg ezt nem anyukád mondja majd, és esetleg megvédhet.
Ezzel kapcsolatban és általában is a végkimenetel lehet az, hogy Te költözöl el egy albérletbe a csajjal.
Annyi kiadó lakás van, hogy szerintem tudtok találni valamit.
Persze, ha a csaj egyáltalán akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!