Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem igazságtala...

Szerintetek ez nem igazságtalanság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyummal éltem kettesben már jó régóta,apukám elhagyott minket,még kiskoromban.

Aztán anyu megismerkedett a Péterrel,rövid idő után össze is költöztek,viszont Péternek van két fia,aki szintén ideköltözött hozzánk,ráadásul az egyiknek van egy barátnője,ő is jött.Családi házban élünk,4 szoba van,tehát nem ezzel van a gond.Anyu,illetve Péter,és csak az egyik fia dolgozik.

Én 6 hónapja megismerkedtem egy lánnyal,de havonta egyszer tudunk csak találkozni,illetve interneten kommunikálni,ezért szeretném ha ide költözhetne hozzánk,

de anyu szerint ez már sok lenne,viszont legjobban a Péternek nem tetszik az ötlet,holott neki még a fia barátnője is itt lakik.

2013. jan. 11. 09:06
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

ma 09:34

Rengeteget szoktunk beszélni,órákat,és volt is nálunk 2 hetet,anyu is ismeri,szerinte is nagyon aranyos,és azt mondta látszik rajta,hogy szeret,de én is nagyon őt,mert első találkozásunk óta órákat el tudunk beszélgetni,és jól esik a másik társasága,csak a távolság.....messze lakik.

2013. jan. 11. 09:36
 12/40 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, hogy hány éves vagy te és a barátnőd, ill. hogy Péter pereputtya hány éves... De tekintettel arra, hogy nem dolgozol, míg Péter és az egyik gyereke igen, én se lelkesednék a dologért. Max akkor, hogy már több éves kapcsolatról lenne szó és valamelyikőtöknek már kilátásban lenne egy állás. Azért három fizetésből 6 embert eltartani egy ekkora házban elég problémás. Míg, ha csak anyukáddal élnél együtt, az ő kis fizetése szintén kevés lenne arra, hogy kettőtöket eltartsa, így nem hiszem, hogy Péter az egyetlen, aki nem lelkesedik az ügyért.
2013. jan. 11. 09:36
 13/40 anonim ***** válasza:
28%
És remélem tudod, hogy nem létezik olyan alkalmi munka suli mellett -ha csak nem passziváltattad magad, de az meg nem számít tanulásnak-, amivel 70-80 ezret keresel. Szerintem még életedben nem dolgoztál és nem véletlenül nem szerepel a kérdésben sem ez az információ.
2013. jan. 11. 09:39
 14/40 A kérdező kommentje:

ma 09:36

nem tudom olvastál e,alkalmi munkákat vállalok,70-80 ezer forintot meg tudok keresni,Péter fia 87 ezret keres kb,egy gyárban dolgozik.Ja,és ő hébe,hóba ad a rezsibe,néha kaját vesz,de abból i csak ők esznek

2013. jan. 11. 09:40
 15/40 A kérdező kommentje:

ma 09:39

tudom mi az a munka!

nyáron voltam dolgozni gyárban is

ha ismersz,utána ítélkezz légyszíves,köszönöm szépen!

2013. jan. 11. 09:42
 16/40 A kérdező kommentje:

"nem tudom Péter pereputtya hány éves"

"Aki mellesleg 27 éves,semmint"

mondom hogy kiderülnek az információk,csak olvasni kéne,mielőtt ítélkeznél,úgy hogy nem is ismersz

2013. jan. 11. 09:44
 17/40 anonim ***** válasza:
39%
Milyen alkalmi munka az? Engem is érdekelne.... Meg az is, amit kérdeztem, hogy mióta van együtt Péter fia a barátnőjével. Aztán ilyen apróságok, hogy ki hány eves. Te max 18nak tunsz ezzel a hozzáállással.....
2013. jan. 11. 09:44
 18/40 A kérdező kommentje:

73-as!

"Te meg ezzel a hozzáállásoddal 12-nek!"

Péter dobja ki a fia barátnőjét, mert te most éppen 6 hónapja együtt vagy valakivel?

21 éves vagyok,feketén dolgozom,sajnos diákok után sem kapkodnak már,nem tudom a srác mióta van együtt a csajjal,mikor ide költöztek,már hozta

2013. jan. 11. 09:48
 19/40 A kérdező kommentje:
amúgy ha annyira érdekel 73-as egy nyaralással,üdülő jog értékesítésével foglalkozó cégnél dolgozom,jutalékos rendszer működik
2013. jan. 11. 09:50
 20/40 anonim ***** válasza:
48%
18 az a 12, de mindegy.... Na es mikor költöztek oda?
2013. jan. 11. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!