Szerintetek ez nem igazságtalanság?
Sziasztok!
Anyummal éltem kettesben már jó régóta,apukám elhagyott minket,még kiskoromban.
Aztán anyu megismerkedett a Péterrel,rövid idő után össze is költöztek,viszont Péternek van két fia,aki szintén ideköltözött hozzánk,ráadásul az egyiknek van egy barátnője,ő is jött.Családi házban élünk,4 szoba van,tehát nem ezzel van a gond.Anyu,illetve Péter,és csak az egyik fia dolgozik.
Én 6 hónapja megismerkedtem egy lánnyal,de havonta egyszer tudunk csak találkozni,illetve interneten kommunikálni,ezért szeretném ha ide költözhetne hozzánk,
de anyu szerint ez már sok lenne,viszont legjobban a Péternek nem tetszik az ötlet,holott neki még a fia barátnője is itt lakik.
ma 09:34
Rengeteget szoktunk beszélni,órákat,és volt is nálunk 2 hetet,anyu is ismeri,szerinte is nagyon aranyos,és azt mondta látszik rajta,hogy szeret,de én is nagyon őt,mert első találkozásunk óta órákat el tudunk beszélgetni,és jól esik a másik társasága,csak a távolság.....messze lakik.
ma 09:36
nem tudom olvastál e,alkalmi munkákat vállalok,70-80 ezer forintot meg tudok keresni,Péter fia 87 ezret keres kb,egy gyárban dolgozik.Ja,és ő hébe,hóba ad a rezsibe,néha kaját vesz,de abból i csak ők esznek
ma 09:39
tudom mi az a munka!
nyáron voltam dolgozni gyárban is
ha ismersz,utána ítélkezz légyszíves,köszönöm szépen!
"nem tudom Péter pereputtya hány éves"
"Aki mellesleg 27 éves,semmint"
mondom hogy kiderülnek az információk,csak olvasni kéne,mielőtt ítélkeznél,úgy hogy nem is ismersz
73-as!
"Te meg ezzel a hozzáállásoddal 12-nek!"
Péter dobja ki a fia barátnőjét, mert te most éppen 6 hónapja együtt vagy valakivel?
21 éves vagyok,feketén dolgozom,sajnos diákok után sem kapkodnak már,nem tudom a srác mióta van együtt a csajjal,mikor ide költöztek,már hozta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!