Szerintetek ez nem igazságtalanság?
Sziasztok!
Anyummal éltem kettesben már jó régóta,apukám elhagyott minket,még kiskoromban.
Aztán anyu megismerkedett a Péterrel,rövid idő után össze is költöztek,viszont Péternek van két fia,aki szintén ideköltözött hozzánk,ráadásul az egyiknek van egy barátnője,ő is jött.Családi házban élünk,4 szoba van,tehát nem ezzel van a gond.Anyu,illetve Péter,és csak az egyik fia dolgozik.
Én 6 hónapja megismerkedtem egy lánnyal,de havonta egyszer tudunk csak találkozni,illetve interneten kommunikálni,ezért szeretném ha ide költözhetne hozzánk,
de anyu szerint ez már sok lenne,viszont legjobban a Péternek nem tetszik az ötlet,holott neki még a fia barátnője is itt lakik.
elolvastam a kérdésedet, meg néhány hozzászólásodat, és te egy töketlen kisfiú egy sírós rinyagép vagy
állj már a sarkadra, aztán mond meg anyádnak először a frankót, aztán pedig ha nem tetszik anyádnak, hogy a csajod foglalja a helyet, akkor dobd ki anyád faszijának a gyerekét és kész
ma 12:15
:D
nevettem,sajnos nem ilyen egyszerű ez
szerelmes,mégpedig kőkeményen......én is,de az le van sz.rva
Figyelj csak utolsó!
Azért anyu is látja a dolgokat.
Meg én ott élek évek óta,szeretek anyuval élni,nem piszkálná a barátnőmet,amíg találnánk neki munkát,ha ideköltözne,én is elhelyezkednék.
Az a baj,hogy pont a jóindulatával élnek vissza.
Péter 6 órában dolgozik,a fia Tamás,8-ban,a csávó,meg a csaj egyáltalán nem,de a csóka még a mosogatástól,szemét kihordástól is fél,pedig ahoz nem kell se érettségi,se diploma.
Szerintem is igazságtalanság, amit anyukád csinál veled, nyilvánvaló, hogy a te véleményed nem számít neki.
De én azt mondom, hogy inkább költözz külön egy albérletbe a barátnőddel, mert ha a barátnődet odaköltözteted, szerintem rengeteg konfliktus lehet belőle. Akár még az anyukáddal való jó kapcsolatod is megromolhat emiatt.
Én magamból indulok ki, mert én úgy jártam, hogy 2 évvel ezelőtt összejöttem egy sráccal, akit bemutattam a szüleimnek is, és anyukám nem akarta elfogadni, pedig egy normális, aranyos, kedves, dolgozó pasiról van szó. A srác miatt rohamosan elkezdett romlani az anyukámmal való viszonylag jó kapcsolatom. Én viszont kiálltam a srác mellett, és végül tavaly májusban anyukám keresett nekünk albérletet, hogy próbáljuk meg együtt (szerintem abban bízott, hogy ha összeköltözünk, rájövök, hogy nem ő számomra a tökéletes).
Összeköltöztünk, több, mint fél éve együtt lakunk, remekül megvagyunk, és anyukámmal azóta sokat javult a kapcsolatunk, apukámmal is, sőt még az ikertesómmal is, akit pedig mindig is imádtam, és jóban voltunk, de mióta nem minden nap találkozunk, azóta szokott hiányozni is (előtte sokáig egy szobában is voltunk, utána csak egy házban, de nap mint nap láttuk egymást).
Tudod, így, hogy külön vagyunk, nem találkozom velük sem olyan sűrűn, és ha még így is próbálnak beleszólni bármibe, egyszerűen leállítom őket azzal, hogy ez az én házam, itt én vagyok a főnök. Ebből szoktak érteni.
Remélem, tudtam segíteni, és bízom benne, hogy hamarosan megoldódik a problémád! 27/N
#39-nek igaza van!
Egyébként próbáld valahogy titokban úgy intézni, hogy anyukád összevesszen azzal a Péterrel, és kidobja a lakásból az egész pereputtyával együtt! Felnőtt nőként lehetne ennyi esze, hogy ne engedjen még barát-fia-barátnőjét is oda! Képzelem hogy éltek...
Te is tanulhatnál az esetből, de ez alapján csak követed a példáját és tönkre teszed az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!