Gyűlölök otthon lenni, mit tegyek?
15 éves lány vagyok,világéletemben én voltam anyám és nevelőapám szemében a fekete bárány,de nem értem miért.
Idén szeptembertől kollégiumba járok,anyumék elváltak.
Ha hazajövök akkor is csak veszekedés,veszekedés.
A testvérem is kollégista,de ő az ország másik felében.
A bátyám is ezért lett kollégista,mert nem bírta otthon.
Mindenért én vagyok a hibás,kiabálnak velem,persze vannak itt is hullámvölgyek,hogy néha jól kijövünk,de ebből egyre kevesebb van..Azon gondolkozok hogy elköltözök apumhoz,de apumat gyűlölöm.Ott se volt a születésemnél,és nem hitte el hogy az övé vagyok,csak amikor anyumhoz bement,1 nappal a szülés után,és hasonlítottam rá.
Onnantól én lettem a szeme fénye,és nem akar elhagyni..
De annyira gyűlölök otthon lenni,hogy inkább apumhoz költöznék.De akkor a tesóm egyedül maradna anyummal és nevelő apummal...Azt pedig nem bírnám elviselni,hogy egyedül hagytam.A szüleimmel nem tudom megbeszélni,már párszor felhoztam a témát,hogy mindenért minket hibáztatnak,de amit a nevelőapám csinál,ugyanezt vagy rám kenik,vagy anyu nem is törődik azzal,csak amit szerinte mi csinálunk.Erre mindig elgondolkodott,és pár napig emlékezett rá,aztán ugyanez a körforgás tart még mostanig is..Már néha öngyilkos akarok lenni,mert úgy érzem minden az én hibám,meg se kellett volna születnem,sokszor felvágtam már a kezem,de ők sose látták a sebeket..
KÉRLEK SEGÍTSETEK! Nem tudok mit csinálni!
Köszönöm! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!