Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a munkahelyem, mit tegyek?

Utálom a munkahelyem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy más is így van ezzel?

Tudom, a mai világban örülni kell, ha az embernek van munkája, de mit lehet tenni, ha egyszerűen görcsöl az egésztől?

(rossz hangulat, állandó, ok nélküli lecseszések,kevés ember sok munkára, feszített tempó, bizonyos emberekkel kivételeznek, miközben neked meg kell szakadnod)

2013. jan. 14. 06:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
És akkor amikor van is valahol felvétel az ember elgondolkodik, hogy azért a 70 ezerért bevállalja e főleg ha egyedülálló, vagy él a segélyből és éli fel a tartalékait, bízva abban, hogy talál szakmájában melót. amúgy én írtam azt amire írta a kérdező hogy nem csodálja hogy eljöttem.
2013. júl. 1. 05:47
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Én a munkát mindig is szerettem, csak a gátlástalan kollégáimat utáltam: hazudnak, lopnak, csalnak, egy plusz ezresért kikaparják a másik szemét. Minden lehetséges módon próbálják ellehetetleníteni a munkavégzésemet.

és hogy a cég mindig a dolgozók körülményein (is) akart spórolni: vacak székek, ezer éves padlószőnyeg, ócska légkondi, soha nem cserélt levegőszűrők.

A főnökök is mindig, mindenhol ugyanazok: kibeszéli a beosztottjait a másik beosztotjával, részrehajló, annak kedvez, aki undorító módon nyalizik, beképzelt, udvariatlan, nem támogat, szakmailag 0, lógós...

2017. szept. 6. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!