Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a munkahelyem, mit tegyek?

Utálom a munkahelyem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy más is így van ezzel?

Tudom, a mai világban örülni kell, ha az embernek van munkája, de mit lehet tenni, ha egyszerűen görcsöl az egésztől?

(rossz hangulat, állandó, ok nélküli lecseszések,kevés ember sok munkára, feszített tempó, bizonyos emberekkel kivételeznek, miközben neked meg kell szakadnod)

2013. jan. 14. 06:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%
Persze mert ugye kaját csak pénzből tudsz venni ezért mondják, és ez világos. De arra azért kiváncsi lennék, hogy mennyire ad büszkeséget az mondjuk a kormánynak is, hogy okés, lehet mondjuk még bejön pár cég és csinál pár gyárat, ahol a szalagmunkán olyanok lesznek akik szívesen dolgoznának szakmájukban pl de nincs elég olyan cég mint akinek pl környezetvédősök kellenének. mert ugye abból elég egy egy nagyon nagy válallanál is. szóval okés, munkahely lehet lesz, de olyan ahol a termeléstől függ az egész, az meg a beszállítók rendelésétől. És hiába van munnkád, ha havonta hosszabítanak, attól függően, hogy lesz e megrendelés. ha nem, akkor kezitcsókolom, irány ugyan úgy a munkaügyi. Nem hiszem, hogy ilyen melóhelyek kellenek csak Mo-ra. nekem ez a véleményem.
2013. jan. 14. 08:08
 12/32 anonim ***** válasza:
95%

Talán nem kéne úgy a szívedre venni a dolgokat, lezserül állni a dolgokhoz, mint aki bekapott pár lesz..om tabletát.

Nekem se sikerült még eddig, de próbálkozom nem túl lelkisnek leni. :)

Nézz másik munkahelyet, ami pár év alatt ugyanolyan rossz lehet, mert a munkáltatók tudják, egy ember kilép, van helyette száz. Itt a baj.

2013. jan. 14. 08:10
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
hát igen de dolgoztam én is pár leszarom tablettással, és könnyan arra az oladra tud az ember olyankor esni, amikor már a másik dolgozó kárára megy a nagy leszarom stílus, tehát alá kell dolgozni.
2013. jan. 14. 08:13
 14/32 A kérdező kommentje:
Le.arni nem szeretném, kicsit lazábban hozzáállni a dolgokhoz még ok, de kolléganővel nem szeretnék ezért kiszúrni, illetve, én azon nem igazán tudok túllépni, mikor már személyeskedésig megy a dolog és igazából kár, hogy mit is mondasz, nem neked lesz igazad :-/
2013. jan. 14. 08:20
 15/32 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Lehet, egy munkahelyen dolgozunk?

De nem hinném, habár amiket leírtál a munkakörülményekről, az a én munkahelyemen is igaz, habár ezen tulajdonságokhoz egy jó nagy adag rosszindulat, kisemmizés és hazudozás is társul.

Természetesen teszek ellene, már júniustól. Kb. 200 db CV-t küldtem szét, 13 db állásinterjúig eljutottam, 1 db folyamatban lévő ügyem van.

Sajnos péntek este elkezdett szorítani a mellkasom, és korábban a drága munkahelyem miatt kórházba is kerültem, úgyhogy amint felvesznek valahová, adom is be a felmondásomat.

Igaz, 3 munkakört láttok el egyszerre, 1 db fizuért, és gondolom az a 3 munkakör ráhárul 1 emberre, ha felmondanék; viszont senkit sem tudok sajnálni. Miért sajnáljak mást, ha engem se sajnál senki?

Úgyhogy ne add fel!!!!

29/F

2013. jan. 14. 08:28
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

Szia. Én is voltam így. Minden apró-cseprő dolgot az én nyakamba varrt a zsarnok főnök, de ahogyan megcsináltam, sehogyan sem volt jó, annak ellenére, hogy sikeresnek tartottak az ügyfelek. Ez nem számított...

Ami még tetézte a dolgokat, hogy csak nőkkel dolgoztam együtt. Megtapasztaltam a kétszínűség, ármánykodás, álszentség és pletykálkodás legmagasabb szintjeit. Köszönöm szépen, nem kell a gyomorideg.

A pénz hiányzik, persze. :( De csak az! :D Duplaennyit kaptam, de negyedennyi szabadidőm sem volt, fizikailag pedig leépültem.

Nekem nem éri meg.

2013. jan. 14. 10:14
 17/32 anonim ***** válasza:
91%

Igen, az érmének két oldala van...most azt mondanám, hogy tedd össze a kezeid és borulj térdre, hogy van munkád, mivel pénteki nappal kirúgtak a fixnek tűnő helyemről és félek, hogy nem jutok egyről a kettőre.

Viszont a Páromnak egy elég lehetetlen munkakörnyezetből sikerült kiszabadulnia (300 órát dolgozott alig 100E-ért, 24 órázott és abban nem volt pihenő, állandó pellengérre állítások stb.), és azt mondom megérte, még akkor is, ha munkanélkülire ment volna egy időre.

Szóval, ha úgy látod van lehetőség a szakmádban, akkor próbálj mozogni, de nagyon jól gondold meg.

Sajnos az én szakmám egyenlőre telített.

24N

2013. jan. 14. 10:23
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Sokan arra nem gondolnak, hogy jó tanács, hogy nézegetni kell, hát ez szerintem olyan evidens, azaz egyértelmű, de mivan, ha nincs is időd rá. Mert ugye el kell, hogy tudni menj az állásinterjúra, utazni kell lehet ahhoz, stb. Közben meg hogy még ezen is agyalj, ugyanúgy benne vagy a lecsóban. szerintem sokan válltanának, csak még maguknak sem merik bevallani, hogy ez nem jó nekik. Tehát vagy szemellenzőt vesznek fel, vagy beállnak a genyládák sorába, és ha ő is baszogat valakit, akkor őt nem baxogatják mert tartani fognak tőle, hogy akkor őket is fogja. ezzel kompenzál sok barom, otthol meg megjátsza a nagy családapát, családanyát, közben meg emberileg másokkal szemben egy nagy nulla.
2013. jan. 14. 10:28
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

ugyanigy voltam az előző munkahelyemmel, már csaknem sirva mentem be dolgozni annyira gyűlöltem az egészet. Persze mindig megkaptam mindenkitől, hogy örüljek neki, hogy van. Mondanom sem kell 60 ezerért dolgoztam, ebből 30 ezer lejött a bérletre. Akkor minek is kellett volna örülnöm? Én tudom mennyire borzalmas, de kitartást kivánok neked, hogy összejöjjön valami jobb ennél:(

23L

2013. jan. 14. 10:42
 20/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki idáig válaszolt :-)

Nagyon sajnálom, hogy ennyien megtapasztalták már, milyen így dolgozni egy munkahelyen :-(

Egyelőre nekem is azt tanácsolják, hogy kitartás, de nekem is bőghetnékem van amúgy, semmi kedvem itt és így dolgozni.

(igen, ebben mostanában nekem is bőven van részem, hogy kiadnak feladatokat, a legjobb tudásom szerint megcsinálom és nem jó, de átdolgozva sem-akkor mégis hogy lenne jó?...de persze erre fel még azt is megkaptam, hogy itt lehet hajnali 2-ig maradni)

Valaki írta, hogy neki sajnos felmondtak pénteken és telített a szakmája, mit dolgoztál?

2013. jan. 14. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!