Utálom a munkahelyem, mit tegyek?
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy más is így van ezzel?
Tudom, a mai világban örülni kell, ha az embernek van munkája, de mit lehet tenni, ha egyszerűen görcsöl az egésztől?
(rossz hangulat, állandó, ok nélküli lecseszések,kevés ember sok munkára, feszített tempó, bizonyos emberekkel kivételeznek, miközben neked meg kell szakadnod)
Engem küldtek el péntektől, óvónő vagyok.
24N
Sajnálom, pedig azt hittem ilyenre van kereslet:
Mondjuk nem tudom hol laksz, de pont ma láttam ezt a hirdetést:
Érdi óvodába keresünk munkatársat 4-6 éves gyerekek mellé, azonnali kezdéssel. Érd.: *******
Köszi, válaszoltam is! Nagyon kedves vagy, csak az a gond, hogy pécsiek vagyunk.
24N
Azt az időszakot miként vagy hogy éltétek meg, míg eljutottatok addig, míg elég volt és felmondtatok?
A felmondási időt kibírtátok-e vagy akadályoztak-e valamiben, pl. a papírjaidat nem adták ki?
Igen sajnos én is ezt tapasztalom, hogy nagyon proli népek dolgoznak ezekben a gyárakban, mintha úgy tenyésztették volna őket.
Maximális rosszindulat, sok emberrel egyszerűen beszélni sem lehet, nem tudsz úgy hozzászólni, hogy ne veszekedés legyen a vége. Volt egy hely, ahol 40 kolléga közül 1 darabbal tudtam beszélni, a többi egymást ölte.
Igen lesújtó a véleményem a hazai tapasztalataim alapján. Hová tűntetek normális Magyar emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!