Mit tegyek ebben a helyzetben?
Van egy kis probléma, anyámnak egyik testvérével. Pontosabban van sok is, de azért azokba még nem szóltam bele. Például hogy meglopta anyámat, c*gányokat hozott a nyakunkra, és rendszeresen hazudik, pont annak aki egyébként rendszeresen kisegítette őt a sz*rból. Ezekért eddig betudtam fogni. Viszont mostanában túlságosan is elszaladt vele a ló. Ő próbálja megszabni, hogy itt kinek mit kéne csinálnia, vagy hogyan kéne lenni itt a dolgoknak. Leüvölti anyám fejét, ha nincs itthon amikor jön, és hasonlók... Tegnap kissé elszállt az agyam, amikor rám tett megjegyzést, szóltam neki szépen hogy vegyen vissza, szóltam neki csúnyán, aztán figyelmeztettem is, hogy ha nem fogja vissza magát egy kicsit a saját érdekében akkor nem túl szép dolgok fognak vele történni. Látszólag nem nagyon volt rá hatással amit mondtam, nem igazán vette komolyan amit mondtam, bár ahogy ismerem legbelül meg be volt tojva. Anyám nem tesz semmit. Én meg nem tudom mit tegyek, a szavakkal nem tudok rá hatni.
Két esélyes a dolog, vagy agyonverem és kidobom a lakásból, vagy van 1-2 kis ügye amit ha köpök akkor biztosan börtön lesz a vége a számára.
Elég aljas dolognak tartanám, a börtönbe juttatni még ha jogos is lenne. Egyenesebb dolognak tartanám ha kissé megagyalnám és kidobnám az ajtón, viszont tudom hogy hosszú távon ezzel semmit nem érek, mert 1 hónap múlva megint visszajárkálna. Csak utána nem merne nekem bármit szólni, csak -sajnos- nem vagyok az erőszak híve.
De így nem tudom mit tudnék kezdeni a helyzettel. Valakinek van valami ötlete?
Ne törődj az egyessel, szerintem elolvassa azt a szót és elborul az elméje.
Dobd ki, akkor is, ha nem vagy az erőszak híve, aztán, ha visszamegy engedély nélkül, hívj rá rendőrt birtokháborításért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!