Mit csinálnátok a helyemben tanulnátok vagy dolgoznátok? Nagy "szánalmas" hogy a párom szülei tartanak minket, ha gyerekünk is van?
18 évesen lettem terhes, becsúszott baba, megtartottuk. Így nem tanultam tovább, csak érettségim van. A párom egyetemista. Emellett az apjának dolgozgat, de nem túl komolyan, inkább csak ott is tanul (jogra jár). Kap pénzt, abból élünk, a szüleinél lakunk. Tudom, hogy nem a legideálisabb, és nem így kellene gyereket nevelni, de most ez van. Párom nem hagyja azért abba az egyetemet, mert itt a gyerek és megy el dolgozni, ha nem muszáj.
1,5 éves a kicsi. A szüleim folyton szekálnak, a páromra is azt mondják, hogy szánalmas, rám pedig hogy tudtam helyezkedni. Nagyon bánt, hogy ilyeneket mondanak. Lehet hogy a semmire tényleg nem tartottam volna meg a gyereket, de így nem láttam nagy akadályát, kettőnk döntése volt. Anyukám azt mondja menjek dolgozni, ne tartassam magam, mert nem erre neveltek. "Anyósom" meg azt, hogy legyek nyugodtan a gyerekkel, és lassan kezdjek el tanulni valamit, legalább valami két évest, ne foglalkozzak a szüleim véleményével. De ha nagyon akarom a testvére felvesz majd, de inkább tanuljak valamit.
Plusz nyilván ha nekik hátrányuk származna abból, hogy itt vagyunk, nem élősködnénk rajtuk, de nincs arról szó, hogy nekünk adnák az utolsó filléreket.
Könnyü más fas..-val a csolánt verni. Gondolom nekik is lenne mire költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!