Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgoznátok ezt fel? Beletörődnétek a helyemben vagy mit csinálnátok?
Tavaly voltam kint Erdélyben egy gyermek/árvaotthonban.Megismerkedtem egy 21 éves fiúval,nagyon jól elvoltunk egymással.Soha senki mellett nem éreztem még ennyire,h ilyen iszonyatosan önmagam lennék(és még a kölcsönös vonzalom is megvolt).De...nekem sajnos haza kellett jönnöm.Aztán még neten beszélgettünk(msn,iwiw)de az idő múltával a dolgok elvesztették kezdeti lelkesedésüket.nagyon vártam(és mint kiderült ő is)h újra találkozzunk.De s Sors közbeszólt...most megyek ki megint de ő akkor utazik el 2 hétre és így nem tudunk találkozni....de még egy évet meg nem hiszem h tudnánk várni.Viszont bárkivel is találkozok soha nem érzem iránta azt még csak megközelítőleg sem,amit az erdélyi srác mellett.
18/L
köszi h végigolvastátok:):):)
Kérd meg hogy jöjjön el hozzád,látogasson meg.
Amúgy volt is köztetek valami?Ha ő is úgy érez irántad mint te,akkor ne add fel szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!