Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgoznátok ezt fel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgoznátok ezt fel? Beletörődnétek a helyemben vagy mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Tavaly voltam kint Erdélyben egy gyermek/árvaotthonban.Megismerkedtem egy 21 éves fiúval,nagyon jól elvoltunk egymással.Soha senki mellett nem éreztem még ennyire,h ilyen iszonyatosan önmagam lennék(és még a kölcsönös vonzalom is megvolt).De...nekem sajnos haza kellett jönnöm.Aztán még neten beszélgettünk(msn,iwiw)de az idő múltával a dolgok elvesztették kezdeti lelkesedésüket.nagyon vártam(és mint kiderült ő is)h újra találkozzunk.De s Sors közbeszólt...most megyek ki megint de ő akkor utazik el 2 hétre és így nem tudunk találkozni....de még egy évet meg nem hiszem h tudnánk várni.Viszont bárkivel is találkozok soha nem érzem iránta azt még csak megközelítőleg sem,amit az erdélyi srác mellett.

18/L

köszi h végigolvastátok:):):)

2009. júl. 24. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
én beletörődnék. sztem egy idő után már nemfog ekkora nyomot hagyni. és nemszabad a pasikat hasonlítgatni, h bezzeg a régi ebben és abban jobb volt...lassan elkell felejteni, ha úgysincs közös jövőtök.
2009. júl. 24. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérd meg hogy jöjjön el hozzád,látogasson meg.

Amúgy volt is köztetek valami?Ha ő is úgy érez irántad mint te,akkor ne add fel szerintem.

2009. júl. 24. 13:46
 3/3 A kérdező kommentje:
úgy konkrétan nem volt,csak kölcsönös szimpátia.meg vhogy tényleg vmi nagyon nagyon új érzés fogott el mellette.Amugy azóta már hazajöttem Erdélyből és nem találkoztunk,szóval azt hiszem lezárom...hiába vannak dolog amik tényleg ráébresztik az embert h nem elég ha akarod,attól még az lehetetlen marad
2009. aug. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!