Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?
Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?Pl ha lenne még 2 gyereketek.Tudom, hogy korai még, dehát pont ma beugrott ez a gondolat, és gondoltam már megkérdezem.
Kort is írjatok, fiúk is írhatnak tapasztalatokat/stb...
17/F
Én a saját környezetemben pont fordítva látom. Szal ismerek pár családot, ahol a férfi fizetése bőven elég lenne mindenre, a nőnek nem kellene dolgoznia, de mégis csinál valamit. Valami kis munkát, ami neki inkább hobbi, mint meló (az egyiknek kis virágboltja van, a másik lakberendez, stb.), de legalább megvan a tudat, hogy ő is csinál valamit. Meg ha a férfivel történik valami (meghal, elhagyja), akkor legalább nem fog ott állni egyedül a nagy semmiben.
Jó biztos vannak bőven olyan kapcsolatok is, ahol elvárják, de szerintem egy normális nő nem fogja azt várni.
De még én is fiatal vagyok ehhez :P
17/F
Mert, miért ne?! :D
Mindenre gondolni kell....szerintem még mindíg jobb, mintha lesz*rnám az egészet:)
Amúgy ha bejönnek a számításaim, sajnos csak kb 100 E. körüli fizetést kapnák kézhez, fősuli szerintem esélytelen,mert lusta voltam sajnos, és mostmár hiába kapkodok.. úgyse tudnám jól megírni az érettségit:S:S(bár ki tudja...)
mert ha nem dolgozok, nem lesz nyugdijalap.. és akkor mit csinalok majd öregkoromban??
20, l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!