Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?
Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?Pl ha lenne még 2 gyereketek.Tudom, hogy korai még, dehát pont ma beugrott ez a gondolat, és gondoltam már megkérdezem.
Kort is írjatok, fiúk is írhatnak tapasztalatokat/stb...
17/F
Utolsó vagyok...egyb. lány vagyok és ,hogy a kérdésedre is válaszoljak...nem egyáltalán nem várom el ,hogy egy pasi tarson el.Ki se birnám,nem érezném magam biztonságban,ha úgy élnék ,hogy mástól függök...
Pláne ha még éreztetné is velem...
Egyb. nekem most ez is a bajom,hogy a barátom akivel évek óta együtt vagyunk és együtt tervezzük a jövőt,az egy tök jó egyetemre megy,amit ha elvégez,tök jó fizetésre számithat.Nagyon erős reálból és iszonyat okos srác .
Én meg nagyon humán beálitottságú vagyok,imádok másokon segiteni,meg nagyon szeretem a gyerekeket Szeretnék óvónő lenni,vagy az egészségügybe dolgozni.Úgy érzem nekem ez való.Közbe meg bennem van,ha ez lesz a barátom sokkal többet fog keresni nálam.És... az a baj,hogy a barátom ,akit nagyon szeretek ,már most érezteti velem...hogy igy eléggé tőle fogok függeni.Már most ilyeneket mondd,hogy majd ő lesz a családfenntartó...meg majd ő megmondja nekem ezt...meg azt...
Ilyenkor borzalmasan érzem magam,és már ott vagyok ,hogy inkább hagyom azt amit szeretnék és inkább tanulok olyat amit nem szeretnék...de amivel több pénzt kereshetek.Mert én tényleg nem akarom,hogy a párom ezt éreztesse velem,hogy ő parancsolgathat nekem.
Egyb.sok sikert =)
hát én mindenképp dolgozni akarok. egyáltalán nem várnám el, hogy eltartsanak.
amúgy se vagyok az a otthon ülős, háztartást vezető típus.
Jó a kérdés !
Én nem várnám el hogy eltartsanak ,de (ffi egzitenciájának függvényében) azt igen ,hogy az étteremben nem én fizessek ,vagy ne én legyek aki a végén eltartja ..-sajnos ilyet is lehet látni. A férfi legyen Férfi a Nő meg érezhesse hogy kényeztetve is van, és ehhez sztem ez is hozzátartozik .
24 L
ÉS sztem tökjóó dolog hogy foglalkoztat ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!