Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?
Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?Pl ha lenne még 2 gyereketek.Tudom, hogy korai még, dehát pont ma beugrott ez a gondolat, és gondoltam már megkérdezem.
Kort is írjatok, fiúk is írhatnak tapasztalatokat/stb...
17/F
Szokásos alárendelt-fölérendelt kapcsolat.
Előnye: Nem kell dolgozni, és a mindennapi munkahelyi stresszel szembesülni.
Hátránya: kiszorulás a munkaerőpiacról, önbecsülés a minimumon, a férj mindig a feleség felett áll majd, veszekedéskor az "Én tartalak, azt csinálod amit akarok" séma érvényesül, bezártság a 4 fal közé, egy háztartásbeli megbecsültségi szintje, stb...
12:56 ha dolgozol, akkor sem lesz nyugdíjad. A nyugdíjat az éppen bejelentett dolgozók adóiból osztják szét a nyugdíjasok között, és egyre kevesebb a hivatalosan bejelentett dolgozó, viszont egyre több a nyugdíjas, éppen ezért emelik fel mindig a nyugdíj korhatárt. pl. 55-60-62-65 év, hamarosan lehet, hogy 67-70 év lesz. Annyi meg az átlagéletkor már lassan.
Egyébként meg a nőnek is dolgozni kell, hogy lehessen félretenni pénzt, ami bármikor jól jöhet.
Nagyon jó, hogy a válaszok kb fele nem is a kérdéshez kapcsolódik.XD
Nem azt mondtam, hogy lusta lennék a fősulihoz, csak jövő tanévben 12.-es leszek, és most jöttem rá, hogy (szerintem)elsz*rtam az életem!
Eddig a tanulmányi átlagom kb 2,5 volt, és nem amiatt, mert hülye vagyok, hanem mert sajnos lusta voltam tanulni:S. Hogy összességében az érettségi átlaga minimum 4-es legyen, az szerintem szinte lehetetlen mostmár, vagy mégsem? Nem tudom.Mindenesetre ráhajtok a tanulásra...hátha még nem késő.
>>>NEM<<<azt akarom, hogy a nő tartson el!!!Csak érdekel a véleményetek!
ÓHH hát ez még nincs veszve.
Kiválasztod melyik két tantárgyat szereted a legjobban,és melyiket érted a legjobban.Ráhajtasz tanulsz (van egy éved)aztán ha jól megirod és duplázol.És akkor senkit se érdekel milyenek voltak a jegyeid.Meg még a nyelvtanulásra is hajts rá.
Egyb. a másik h egy jó szakmával(egy csomó szakmából hiány van) lehet még többet keresel ,mint diplomával...amivel lehet el se tudsz helyezkedni,pláne ,ha esetleg kiméssz külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!