Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti elvárnátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?

Figyelt kérdés

Lányok! Ti elvárnátok, hogy felnőtt korotokban a férjetek/élettársatok tartson el, vagy ti is dolgoznátok?Pl ha lenne még 2 gyereketek.Tudom, hogy korai még, dehát pont ma beugrott ez a gondolat, és gondoltam már megkérdezem.

Kort is írjatok, fiúk is írhatnak tapasztalatokat/stb...

17/F

2010. jún. 16. 12:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kérdező ezt most komolyan gondolod?Lusta vagyok a fősulihoz,és hogy úgy sem sikerülne az érettségi????Hogy lehet valaki ennyire negatív?Főleg 17 évesen.Előtted az élet,Tiéd az egész világ,Te pedig arra vársz,hogy valaki eltartson?????????Ilyen hozzáállás mellett minimum qrva jól kell kinézned,különben sorakozni fogsz a munkaügyi központban egy kis segélyért.
2010. jún. 16. 12:58
 12/24 anonim ***** válasza:
nem gond, ha nem rak ékezeteket.. néha én se rakok, mert igy gyorsabb. ez nem jelent semmit, ez ún. kompinyelv. :)
2010. jún. 16. 12:58
 13/24 anonim ***** válasza:

Szokásos alárendelt-fölérendelt kapcsolat.

Előnye: Nem kell dolgozni, és a mindennapi munkahelyi stresszel szembesülni.

Hátránya: kiszorulás a munkaerőpiacról, önbecsülés a minimumon, a férj mindig a feleség felett áll majd, veszekedéskor az "Én tartalak, azt csinálod amit akarok" séma érvényesül, bezártság a 4 fal közé, egy háztartásbeli megbecsültségi szintje, stb...

2010. jún. 16. 12:59
 14/24 anonim ***** válasza:
ad1 ez, ad2 pedig az, h csak angol kiosztassal tudok vakon, tiz ujjal gepelni. Ennel nagyobb fogyatekossagom sose legyen.
2010. jún. 16. 13:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Interneten kb. annyi a helyesiras, hogy alapveto szintaktikai es szemantikai hibakat nem ejtek, illetve figyelek az egyes szavak helyesirasara, ergo nem irom azt, hogy "nallad" (sic!).
2010. jún. 16. 13:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy kapcsolatom, ahol a párom jóval többet keresett mint én. Simán megéltünk volna az ő fizetéséből. Sokszor úgy jött ki minden, hogy akkor tudtunk volna közös programokat amikor én melózok. Többször mondta, hogy ne menjek be. Annak az lett volna a vége, hogy kirúgnak. Egyszerűen el akart tartani, közben meg persze már-már a tulajdonának tekintett. Egy idő után szinte a ku...-ja voltam. Vége is lett mindennek. Ha akkor az ő kedvéért otthagyom a munkám (mert ígérte, hogy mindig mindenem meglesz) akkor most éhen is halhatnék. Ne függj senkitől! Tanulni, meg sosem késő! Én a mellette levelezőn csinálom az egyetemet. (ez sem tetszett neki) 29 éves vagyok.
2010. jún. 16. 13:10
 17/24 anonim ***** válasza:

12:56 ha dolgozol, akkor sem lesz nyugdíjad. A nyugdíjat az éppen bejelentett dolgozók adóiból osztják szét a nyugdíjasok között, és egyre kevesebb a hivatalosan bejelentett dolgozó, viszont egyre több a nyugdíjas, éppen ezért emelik fel mindig a nyugdíj korhatárt. pl. 55-60-62-65 év, hamarosan lehet, hogy 67-70 év lesz. Annyi meg az átlagéletkor már lassan.

Egyébként meg a nőnek is dolgozni kell, hogy lehessen félretenni pénzt, ami bármikor jól jöhet.

2010. jún. 16. 13:21
 18/24 anonim ***** válasza:
A jelenlegi magyar 20 evesek prognosztizalt atlagos varhato elettartama 78-82 ev, szoval igy merlegeld a nyugdijkorhatart.
2010. jún. 16. 13:31
 19/24 A kérdező kommentje:

Nagyon jó, hogy a válaszok kb fele nem is a kérdéshez kapcsolódik.XD

Nem azt mondtam, hogy lusta lennék a fősulihoz, csak jövő tanévben 12.-es leszek, és most jöttem rá, hogy (szerintem)elsz*rtam az életem!

Eddig a tanulmányi átlagom kb 2,5 volt, és nem amiatt, mert hülye vagyok, hanem mert sajnos lusta voltam tanulni:S. Hogy összességében az érettségi átlaga minimum 4-es legyen, az szerintem szinte lehetetlen mostmár, vagy mégsem? Nem tudom.Mindenesetre ráhajtok a tanulásra...hátha még nem késő.

>>>NEM<<<azt akarom, hogy a nő tartson el!!!Csak érdekel a véleményetek!

2010. jún. 16. 14:11
 20/24 anonim ***** válasza:

ÓHH hát ez még nincs veszve.

Kiválasztod melyik két tantárgyat szereted a legjobban,és melyiket érted a legjobban.Ráhajtasz tanulsz (van egy éved)aztán ha jól megirod és duplázol.És akkor senkit se érdekel milyenek voltak a jegyeid.Meg még a nyelvtanulásra is hajts rá.

Egyb. a másik h egy jó szakmával(egy csomó szakmából hiány van) lehet még többet keresel ,mint diplomával...amivel lehet el se tudsz helyezkedni,pláne ,ha esetleg kiméssz külföldre.

2010. jún. 22. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!