Hagyjam, hogy a párom eljárjon sörözgetni napi 1-1,5 órát?
Mivel megígértem neki, ezért megcsináltam. Utána elmosogattam, lefürödtem, tv-ztem. Sms-ben értesítettem, hogy a vacsorája kész. Nem írtam neki, hogy jöjjön haza, nem hívtam fel, nem mentem utána (2 percnyire van a falatozó).
Nem akarom beszabályozni. Mondhatta volna azt is, hogy majd a falatozónál eszünk (nem, ez meg sem fordult a fejében). Én meg nem akartam volna kierőszakolni, hogy de márpedig fizeted a hambit vagy amit épp ennék.
Tegnap beszéltem vele erről (de már akkor sem volt józan), azt mondta hogy ő is tudja, hogy ez nem vezet jóra, de annyi stressz éri a munkahelyén (ismerem pár munkatársát, tényleg elég idióták...), hogy muszáj valamivel kikapcsolnia. Megígérte, hogy mától abbahagyja. Amennyiben nem, minden nap veszekedni fogok vele, elfogok tőle távolodni, és elhagyom. (szó szerint így mondtam neki).
Azt mondta, fontos vagyok neki, nem akar elveszíteni. Kíváncsi leszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!