Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam, hogy a párom eljárjon...

Hagyjam, hogy a párom eljárjon sörözgetni napi 1-1,5 órát?

Figyelt kérdés
Sokat dolgozik, keveset vagyunk együtt. Szüleinkkel lakunk mindketten, de szinte "itt lakik". Csak fürdeni és tiszta ruháért megy haza. Szóval,tegnap fél 8 után ért ide hozzánk, és ő még el akart menni sörözni. Mondtam neki, hogy nem, én nem megyek sehova. (Épp neki csináltam vacsorát, rántott tököt. Aztán magamnak valami mást) Láttam, hogy megsértődött, de igazából nem érdekelt. (Ha megérkezik, kb 2 órát beszélgetünk, ebben a vacsi is benne van, meg tv, és már alszik is.) Rám förmedt, miért nem vittem ki a szemetet. Megkértem, hogy vigye le. Levitte, de azzal a feltétellel, hogy elmegyünk egy "kocsmaszerűségbe", hogy megigyon 1 sört. Én nem mentem, ő viszont ment. Közben elkészült a vacsorája, így írtam neki sms-t, de csak ennyit: "Kész a tök!". 1 órát lent volt, megvacsizott és pár perc múlva aludt is (Persze később felkeltettem...) Rosszul esett, hogy nélkülem is simán lelép, azt hangoztatja, hogy egész nap hiányzom neik, mégis elmegy sörözni. Megértem, kell neki a kikapcsolódás, és a héten tegnap volt az első ilyen alkalom, de azt mondta nem az utolsó. Nem akarok házisárkány lenni, nem veszekedtem vele emiatt, de rosszul esett. Mit tehetnék? Lassan 5 hónapja járunk, máskor is előfordult, hogy sörözött a munkatársaival, és egy ideig minden nap együtt jártunk el valahova, hogy megigyon 1-2 sört. Néha nekem is szükségem lenne kikapcsolódásra, de inkább vele lennék kettesben, minthogy elmenjek kocsmázni.
2009. aug. 27. 09:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem, hogy akkora probléma lenne, ha lemegy. amúgy is nem nélküled tervezte. Ha nem adsz neki egy kis szabadságot Ő sem fog adni neked. És most lehet, hogy úgy érzed neked nincs is szükséged rá, de később hidd el, hogy lesz.
2009. aug. 27. 14:39
 32/34 A kérdező kommentje:

Mivel megígértem neki, ezért megcsináltam. Utána elmosogattam, lefürödtem, tv-ztem. Sms-ben értesítettem, hogy a vacsorája kész. Nem írtam neki, hogy jöjjön haza, nem hívtam fel, nem mentem utána (2 percnyire van a falatozó).

Nem akarom beszabályozni. Mondhatta volna azt is, hogy majd a falatozónál eszünk (nem, ez meg sem fordult a fejében). Én meg nem akartam volna kierőszakolni, hogy de márpedig fizeted a hambit vagy amit épp ennék.

2009. aug. 27. 14:44
 33/34 anonim ***** válasza:
Érdekes amiket sokan írtatok. Az én férjem is rengeteget dolgozik de nem jár el naponta sörözni a kocsmába. Ha kikapcsolódni akar találkozhat a barátaival, mégsincs velük sülve főve. A családdal szeret lenni. Aki naponta kocsmázik, abból sosem lesz jó apa és férj. Láttam rá ezer példát.
2009. aug. 28. 07:57
 34/34 A kérdező kommentje:

Tegnap beszéltem vele erről (de már akkor sem volt józan), azt mondta hogy ő is tudja, hogy ez nem vezet jóra, de annyi stressz éri a munkahelyén (ismerem pár munkatársát, tényleg elég idióták...), hogy muszáj valamivel kikapcsolnia. Megígérte, hogy mától abbahagyja. Amennyiben nem, minden nap veszekedni fogok vele, elfogok tőle távolodni, és elhagyom. (szó szerint így mondtam neki).

Azt mondta, fontos vagyok neki, nem akar elveszíteni. Kíváncsi leszek.

2009. aug. 28. 08:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!