Hagyjam, hogy a párom eljárjon sörözgetni napi 1-1,5 órát?
Ő már lassan benne van abban a korban, hogy családot alapítson. 8 év van köztünk.
Nem akarom kisajátítani, de azt hittem, annyit megérdemlek, ha már vacsorát csinálok neki, akkor velem van, beszélgetünk, összebújunk, segít nekem stb.
"Nem akarom kisajátítani, de azt hittem, annyit megérdemlek, ha már vacsorát csinálok neki, akkor velem van, beszélgetünk, összebújunk, segít nekem stb."
És még nem akarod kisajátítani... A szabadidejét mindenki úgy tölti el, aogy csak akarja. Te úgy töltöd el, hogy vacsorát főzöl neki, és jó pincsikutyaként várod, hogy a sikeresen végrehajtott feladat után megsimogassa a buksidat. Aztán ha ő rossz gazdaként nem teszi ezt, akkor kiakadsz... Elbeszéltek egymás mellett. Én mindenképpen leülnék tisztázni a helyzetet, megkérdezném, hogy ő hogy gondolja eltölteni a szabadidejét. Ha úgy gondolja, hogy ő inkább kapcsolódna ki egy kocsmában, minthogy otthon gügyögjön neked, akkor ne vedd tőle ezt zokon! Mindenki más személyiség, mindenkinek más esik jól. Nem szabad rámásznod, és hagyd, hogy éljen egy kicsit!
Addig, míg ő kocsmázik, te pl. elmehetnél a barátnőidhez, vagy akármi... Nem csak egymásból áll a világ!
Nem, nem olyan nagy kérés az a 3 óra+alvás, de szerintem túlreagálod ezt a sörözés ügyet. Szerintem egyáltalán nem a sörről van itt szó, amit otthon is megihatott volna: a párodnak tegnap volt kedve kimozdulni, neked meg nem. Ilyen egyszerű.
Vele kellett volna menned, hiszen hívott, nem? Inkább otthon maradtál, amihez persze minden jogod megvan, nem volt kedved, nem akarod üresen otthagyni a lakást, de akkor sem utólag kellene azon törni a fejedet, hogy ez neked rosszul esett.
Lehet, hogy neki se esett jól hogy otthon maradtál, mert örült volna, ha elkíséred a sörözőbe, ahol esetleg találkozhattatok volna barátaitokkal is. Nem lehet mindig kettesben lenni, előbb-utóbb elfogy a téma, amiről beszélgetni lehet. Hozzáteszem: ha nekem kedvem van kimozdulni otthonról és azt mondják, bírjak ki még 2-3 hetet otthon, aztán majd mehetek szórakozni, az nem jó. Ha menni van kedvem, akkor megyek - akár egyedül is.
Nézd, nem nélküled akar menni (hív téged is), nem lerészegedni akar, egyszerűen csak neki az is kikapcsolódás, ha nem otthon ültük kettesben egész este, meg minden nap.
Ha nem hagyod őt a maga módján lazítani, akár néha nélküled is, akkor nem fog működni a kapcsolatotok.
Ne akard ennyire magadhoz láncolni. :(
Értem, hogy neked fontos lenne, hogy végre három hétig csak kettesben vagytok, talán még tanuló vagy, és a szünidőben rá is érsz csak őt várni álló nap, de ne akard rákényszeríteni a te álmodat. Beszéljétek meg, kinek hogy lenne jó együtt-tölteni az estéket, kikapcsolódni, és utána a kompromisszumot betartva játszhatjátok, hogy most a magatok ura vagytok. :)
Azt írod, hogy inkább falatozó, ahova jár - beszéd meg vele, hogy nem főzöl, hanem menjetek oda ma-holnap, és vacsizzatok, sörözzetek együtt.
Érdekes.
Ezzel a pasival az a baj, hogy keveset van veled, a barátaival "log".
Ezzel a fickóval meg az volt a baj, hogy unalmas:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Hölgyeim, csajok, lányok, döntsétek már el mit akartok
11:40.
A nők nem egy homogén csoport.
Valakinek az otthonülős férfi jön be, valakinek a kocsmázós. Valakinek mindegyik, valakinek egyik sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!