Az anyám nem tud leállni a bulizással! Mit tegyek? Többi
lent!
11/28 A kérdező kommentje:
te egy kicsit el vagy tévedve...egy az h teloról irok a másik az h rá vigyázok..sztem te se tudnál ennyi évesen elköltözzni otthonról ha meg sikerült akkor örülj a fejednek meg annak is h normálosak a szüleid...
De most mit akarsz ezzel a kérdéssel? Azt írtad, hogy már beszéltél anyukáddal, nem történt változás (még jó, nehogymár te mondd meg neki, hogy kivel szeretkezhet, hova mehet. Gondolom te sem hagynád, de már most, húszévesen sem, hogy beleszóljon az ilyen tevékenységeidbe) akkor mit akarsz? Szörnyülködjünk, hogy hú-hú, de szenya anyukád van?
Telefonról miért kell különírni a "kisváros" és a "mindenáron" szavakat?
Ironikus, hogy kiírod "bunkók kerüljenek" miközben te vagy a legnagyobb bunkó..
2013. jan. 5. 17:01
13/28 A kérdező kommentje:
huuu most aztán jól megmondtad...büszke vagyok rád..ügyes vagy!! :):)
Kérdező!
Itt általában hemzsegnek az elvált nők, ne várj tőlük rendes választ.
Nem tudom nekik mennyire égne a pofájuk, ha a lányukat röhögnék, amiért úgy viselkedik az anyjuk, mint egy idióta 15 éves. Magát teszi nevetségessé.
Felénk hülyére röhögik magukat a pasik az ilyen nőkön. Egyszer végigmennek rajta aztán röhögve mesélik a többieknek, barátnőnek pedig egy szép fiatal nőt választanak.
Szóval nekem ne mondja senki, hogy nem szégyellené.
2013. jan. 5. 17:18
Add meg a fb elérhetőségét,majd én kezelésbe veszem. :p 30/F
2013. jan. 5. 17:35
Úgy tűnik nem sok anyai ösztön szorult anyukádba, vannak ilyen emberek, akik valamiért nem tudnak a gyermekeikkel foglalkozni. Lehet ez valamilyen trauma, vagy éppen az, hogy elég fiatal volt, amikor az első gyermekét vállalta és valamiért nem tudta ezt kezelni (persze vannak, akik fiatalabban lesznek anyák, mind mások vagyunk). Az is lehet, hogy egyszerűen valamiért nem tudott felnőni, ennek is több oka lehet. Ezért aztán nagyon nehéz helyzetben vagy, mivel gondolom azért a testvéredet sem szeretnéd egyedül hagyni és a költözés is nagyon nehéz. Valamivel észhez kellene téríteni. Esetleg egy más felnőtt rokont kellene megkérni, hogy ő is beszéljen erről vele, vagy pár napig más rokonoknál megszállni, hogy vegye észre magát egy kicsit, jusson eszébe a sorrend. Nehéz helyzet, nem cserélnék veled.
2013. jan. 5. 17:40
Annyira sznobság a helyesírásba belekötni, ahelyett hogy segítenétek! Az ilyenek nem is értem, miért osztogatjátok itt az észt?
Egyébként, kedves kérdező, szerintem is menj a gyermekvédelmisekhez, vagy legalábbis fenyegesd meg vele anyukádat, hogy ha nem figyel oda jobban a gyerekre, akkor kénytelen leszel szólni nekik... Ha csak te lennél már, és úgy bulizgatna, meg pasizna, ahhoz tényleg semmi közöd nem lenne sajnos, de mivel ott van a többi gyereke, akikért felelősséggel tartozik, így igenis beleszólhatsz!
2013. jan. 5. 18:19
Az nagyon okos jótanács, kedves utolsó válaszoló. Forduljon a gyermekvédelmisekhez, hátha végül intézetbe kerül a kishúga, ahol a régóta intézetis cigányfiúk majd partiba vágják. Ez biztosan sokkal vonzóbb jövő, mint havi 1-2 estén nélkülözni az édesanyját...
2013. jan. 5. 18:34
Kapuzárási pánik. Majd kiéli magát és lenyugszik
2013. jan. 5. 21:02
Kérdező, én megtiszteltem azzal a gyerekeimet, hogy nem akarom rájuk kényszeríteni a saját világnézetemet, gondolkodásmódomat, nem szólok bele a kapcsolataikba - szerintem ez alap. Ha erre azt kapnám, hogy a 18+ gyerekem viszont rám akarja a sajátját, és ezzel nem áll le figyelmeztetés után se, akkor nagyon szimplán kiraknám.
2013. jan. 6. 04:15
Kapcsolódó kérdések: