Az anyám nem tud leállni a bulizással! Mit tegyek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az anyám egyszerűen nem tud leállni a pasizással és a bulizással...nem tudom h mit tehetnék h leállítsam hiába beszéltem vele. normálisan vagy csúnyábban...nem áll le..2x vált el van 3 gyereke én vagyok a legnagyobb..20 éves vagyok az anyám 42 éves...kis városban lakunk és ö minden áron feljárkál Pestre és több pasival is lefekszik...engem ez nagyon zavar..én nem csinálok ilyenek de ö igen..néha úgy érzem mintha én lennék az anya ö meg a lányom... kibírhatatlan néha..van vmi gyógyír rá..bunkók kerüljenek mert nem azért tettem fel.a kérdést h belekössenek!!2013. jan. 5. 16:04
1/28 anonim válasza:
Menj el, és bulizz vele te is.:)
2/28 anonim válasza:
20 évesen minek laksz vele? költözz el, probléma megoldva
3/28 A kérdező kommentje:
azt probálom mostegoldani...el alarok innen költözzni de ez nem.olyan könnyü..
2013. jan. 5. 16:11
4/28 anonim válasza:
ezek szerint ő azért régebben sem volt szentszűz. fiatal korában nem élte ki magát rendesen, most próbálja bepótolni.
nem tudsz vele semmit csinálni. a tesóidat is elhanyagolja? hova teszi őket amíg pesten éjszakázik a pasikkal?
na, ez nagy szégyen, nem valami példás viselkedés.
5/28 A kérdező kommentje:
a 13 éves hugommal sem.foglalkozzik elengedi öt is mimden hova...hajnalba jön haza meg ilyenek...az anyám semmivel se foglalkozik csak magával..önzö vagy nem.is tudom h mi ez..?!
2013. jan. 5. 16:21
6/28 anonim válasza:
Menj vele! :D
Viccet félre téve, beszéld meg vele, hogy téged ez zavar, váltztatni kéne, mert van egy másik lánya is, akiből rendes nőt kell faragni.
7/28 anonim válasza:
Szólj a gyermek védelmiseknek és akkor talán észhez kap.
8/28 A kérdező kommentje:
nem.szeretném h a hugaimnak vmi baja legyen..elvegyék töle vagy vmi...hiába beszéltem vele nem érti meg..vol olyan idö mikor mentem vele bulizzni de nekem.komoly lapcsolatom van és az fontosabb.
2013. jan. 5. 16:35
9/28 anonim válasza:
Az hogy egy darabig intézetbe lesz attól nem lesz baja. Ott vannak szabályok. Szerintem így észhez kapna hogy a gyerekével kéne foglalkozni.
10/28 anonim válasza:
Inkább a helyesírásodat csiszolgasd, ne anyukád szexuális élete felett őrködj! Ha már úgyis ott élsz a nyakán húszévesen, akkor nyugodtan vigyáznatsz a 13 éves tesódra, amíg anyukád randevúzik, "bulizik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!