Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha anyáéknak...

Mit csináljak, ha anyáéknak ilyen szinten nincs pénzük?

Figyelt kérdés

Kollégista vagyok, pestre járok, és néha arra sincs pénzünk, hogy vissza tudjak menni a koliba...

A gatyáim(mind a kettő ami összesen van...) turkálósok, és nagyon csúnyák, cipőm az konkrétan egy tornacsuka, amit még nyáron vettem a nyárimunkás pénzemből és már kezd az is szétmenni, mert ugye csak azt hordom állandóan, de ilyen, hogy ünneplőscipő, szandál, csizma az nincsen.

Nagyon rosszul érzem magam, mert tudom, hogy próbálnak tenni ellene, dehát szarkor vették fel a kölcsönt a házra...

Ráadásul a lányok folyamatosan csúfolnak...

17/L

2013. jan. 1. 13:07
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

37-38as méretben tudok csizmákat cipóket adni. Alkalmiból 39 es is van ami vadi uj de nagy lett.hányas a lábad? Ruhákat is tudnék adni télikabátokat is. Kabátból van egy fekete hosszu meleg szövet mes méret és egy rózsaszín fekete 38 as szövet meleg kabát. Van egy lila is ami picit nagyobb. Vannak ruhák is pulcsik pár nadrág .s es m es méretűek ha megfelelnek neked adom.mi a mérted?

Ismerősók közül többen csinálnak olyat hogy megveszik és visszaviszik a cund a ba vagy h m be a ruhákat pár hordás után így ingyen van.ezt csak ilyen sulis bulira stb gondolom ahova 1 x kell egy szep ruha.

2013. jan. 1. 15:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

sok oldal van ahol kérhetsz segítséget

pl ad6kap6.hu

ez egy cserebere oldal de ha valaki bajban van szívesen segítenek a tagok és a felesleges dolgaidért lehet h tudsz olyat kapni amire neked lenne szükséged

2013. jan. 1. 15:17
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ha írsz méreteket, én is keresek neked, ha van akkora! El is postázom szívesen!
2013. jan. 1. 16:22
 24/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hű, először is köszönöm mindenkinek, hogy segíteni szeretnétek, nagyon, de tényleg nagyon jól esik, viszont úgy érzem nem érezném jól magam...

A bátyám szokott segíteni, de neki is építenie kell az életét, nem küldheti minden pénzét haza. :)

A diákmunkát nem mertem megpróbálni eddig, mert ugye kollégista vagyok, ahol nincs mindig szabad kijárás, de felhívtam délután a kollégiumi igazgatót, volt egy kis sírós beszélgetésünk, és azt mondta megérti, hogy mi van, és, hogy valószínűleg tud majd munkát egy barátja trafikjában.

Majd írok még, hogy mi történt, és nagyon köszönöm, hogy ráébresztettetek, hogy ha én nem lépek, akkor senki nem fog.

Megy a zöldpacsi mindenkinek. <3

2013. jan. 1. 17:06
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel, probald összeszedni magas. Sajnos a mai helyzetben tenyleg csak magara szamithat az ember. De latod azert meg akdnak olyan emberek itt is akik a legjobb szandekkal probalnak segiteni,ez szep dolog.
2013. jan. 1. 17:27
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia, mi van veled/ veletek?

Remélem jobban mennek a dolgaid azóta.

2013. aug. 22. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!