Sok nő féltékeny a párjára? Én olyan szinten féltékeny vagyok hogyha már ránéz egy nőre meg tudnék őrülni a féltékenységtől.
Én nem.
Ha ilyen lennék, a férjem már rég lelépett volna.
Én is féltékeny vagyok, de mindig rájövök hogy nem olyan hülye hogy más miatt elhagyjon. :)
Gondolj arra, hogy veled van nem véletlenül választott téged. De ha megváltoztál és a folyamatos hisztidet kell elviselnie, hát könnyen lehet ,hogy lelép.
Én inkább úgy viselkedem, hogy ő fusson utánam, pedig házasok vagyunk, ne legyen már természetes hogy vagyok neki.
Betegesen féltékeny vagy,és ki akarod sajátítani magadnak a párodat!
"hogyha már ránéz"
Szokták mondani,hogy "Hűséged fogadott,nem vakságot!"
bár nem is vagytok szerintem házasok!
"Hogyan lehet ezen túl lépni?"
Fogd fel,hogy nem szabhatod meg neki,hogy hová nézhet,és hová nem,csak nem nézheti lehajtott fejjel a földet!
Mondogasd magadnak,hogy ez nem jó,emiatt meglehet a veszekedés,vita,majd a szakítás!
Hátha ez segít!
A saját önbizalmadat kell megerősíteni több téren.
Írod is, hogy a szülés után kezdődött.
Én is ilyen voltam, s szerintem az önbecsülésem, önbizalmam növekedésével csökkent.
Hidd el, hogy vagy olyan jó nő, mint akárki más és a párod téged válaszott.
Viselkedj úgy, hogy ez így is maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!