Sok nő féltékeny a párjára? Én olyan szinten féltékeny vagyok hogyha már ránéz egy nőre meg tudnék őrülni a féltékenységtől.
eddigi példák alapján azt láttam, hogy az ember akkor féltékeny, ha vagy magában, vagy a párjában nem bízik. és akkor bizony a kapcsolattal van a baj.
nálunk ilyen téren minden OK a párommal, mert tudom róla, h max megnézi a jobb kivitelű nőket, de a haverságon túl nem menne egyikkel sem.
ő persze néha kicsit féltékeny, mikor látja, hogy tetszem egy pasinak, és van mikor a tudtukra adja, hogy foglalt vagyok, jobb lenne már a próbálkozást is elfelejteni.
úgy lehet túllépni, hogy sokat beszélhetsz a pároddal, elmondod, h mi a bajod, és megkéred, h tiszteljen már meg azzal, h nem nézeget más nőket a jelenlétedben.
"Talán érd el,hogy téged bámuljon...csinosodj ki, adj magadra, smink, tűsarok,légy igazi nő újra!"
Egy nő nem a tűsaroktól lesz igazi nő. Egyébként kinézhet akárhogy, ha belül nincsenek rendben a dolgok. Inkább pszichológus kéne és a párja dicséretei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!