Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleid beleszólnak a döntései...

Szüleid beleszólnak a döntéseidbe/életedbe valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
Kort/nemet ha kérhetem
2012. nov. 6. 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem, max. megmondják, hogy ők ezt nem így csinálnák, de a döntés az enyém mióta külön élek tőlük.

21/L

2012. nov. 6. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Amíg kiskorú voltam, addig mindenbe beleszóltak. Aztán amíg anyagilag függtem tőlük az egyetem elején, akkor is sok mindent ők döntöttek el helyettem. Most már maximum tanácsot adnak, anyukám mindig mindenről megmondja a véleményét, apukám inkább csak akkor, ha megkérdezem, vagy ha látja, hogy hülyeséget csinálok.

24N

2012. nov. 6. 14:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Nemsokára napok/hetek kérdése és lesz munkám, már tervbe szedtem hogy a pénzemet félrerakom jogosítványra, viszont amikor fater is hallotta akkor nevetett hogy "Még vezetni akar az nagyfiú" Mondom neki valahol el kell kezdeni, rávágta hogy nem egyből nagymotorral, tehát nem tudom hogy az Ő részéről ez amolyan lebeszélés volt vagy, esetleg jövő nyáron ha elkezdem a jogsit, emiatt balhézni fog?

Makacs önfejű egy fater, hiába a fia vagyok ilyenkor nem tudom kiismerni :)

20/F

2012. nov. 6. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem. 23/L
2012. nov. 6. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Én 21/L, dolgozom, tanulok, eltartom magam. Mégis az anyukám, ha tehetné mindenbe beleszólna.

Egyre jobban haladunk, hogy hagyjon ezzel fel, csak a véleményét mondja el. De nekem nem egyszerű. Pedig 18 éves koromban költöztem el és kezdtem el dolgozni, ellátni magam.

2012. nov. 6. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem valamilyen szinten nagyon beleszólnak,mert még otthon lakok és munkám sincs.Így ha valamiben nem vagyok bárány,akkor a fejemhez van vágva,hogy ha nem tetszik,léphetek.Mint valami főbérlők.De ma ez a divat,ezen a sz@ros oldalon is mindenki ezt a csőlátású,anyagias szemléletet szajkózza.
2012. nov. 6. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja és 23l
2012. nov. 6. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem szólnak bele az életembe,csak elmondják a véleményüket.Úgy voltam nevelve,hogy bármit megtehetek amit akarok,de a tetteimért vállaljam az esetleges következményeket.Ha pofon vág az élet,legyek olyan bátor,h felállok egyedül.
2012. nov. 6. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
ja,és 22/n
2012. nov. 6. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Sem kort, sem nemet nem írok. Nem szólnak bele sem most, sem máskor. Felnőtt ember vagyok, és szerencsésen leváltam róluk, úgy élek, ahogyan akarok, és ők is.

Mivel nagyon rossz szülők voltak, nagyon sok szenvedést okoztak nekem, nem érdemlik meg azt sem, hogy egy képeslapot írjak nekik. Nincs közünk többé egymáshoz.

2012. nov. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!