Mit tennétek: egyedül hagynátok a nagymamátokat?
Menj el dolgozni.
Mond neki, hogy milyen jó lesz, hogy mire hazaérsz, ő meleg étellel vár majd...meló után se hanyagold el. Ha továbbra is foglalkozol vele, és hagyod, hogy gondoskodjon rólad, akkor nem lesz gond.
Persze, hogy el kell járnod dolgozni!
23 éves vagy, valamikor el kell kezdened az életedet. Ezt a nagymamádnak is meg kell értenie. Ha 30-35 évesen leszel pályakezdő, akkor sehova sem vesznek fel majd, mert az nagyon furcsa, kinevetnek. Arra nem hivatkozhatsz, hogy a nagymamáddal voltál otthon...
Egyébként meg a pénz az sosem mellékes, hacsak nem vagytok lottómilliomosok...
9-es.
Nem tartozik a témához,de megkérdezhetem,hogy melyik településen kérnek pénzt a házi segítségnyújtásért??
Mert az valójában ingyenes.Ha csak nem "maszek"ápolónője van a nagyidnak.
9-es vagyok. Privátban megírtam a települést. Egyébként valószínűleg összekevered az otthoni betegápolással, ami tényleg ingyenes, az OEP támogatja. Ezekben az esetekben sebkötözés, fájdalomcsillapítás, injekciózás.. hasonló dolgokról van szó, és képzett ápolók járnak házhoz.
Amit én írok, az térítésköteles, nálunk 200 ft körül van az óránkénti díja. Ha kell, takarítanak, boltba mennek, felolvassák az újságot, kikészítik a gyógyszereket, fürdetnek, vagy csak beszélgetnek... szociális munkások, és szociális gondozók.
Találtam másik megyéből egy linket hozzá:
Ma is ahogy beszélgettünk róla azt mondta hogy "Egyáltalán nem örülök neki ha elmész itthonról, én nem bírom ki ha egyedül kell itthon lennem annyi ideig".
De próbáltam meggyőzni, hogy azért mégiscsak jobb lenne ha kezdenék magammal valamit, mert már kb szégyellem ha megkérdezik hogy mit csinálok...
Meg tényleg unom itthon magam. Az életem nagyon beszűkült lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!