Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nyűgös vagyok hogy...

Olyan nyűgös vagyok hogy tehetek ellene? Jön a szilveszter és egyedül töltöm a párom nélkül.

Figyelt kérdés

Holnap szilveszter a párom pedig tőlem messze, és ma már annyira frusztrált voltam gondolom e miatt!

Unatkozni fogok félek az egésztől! Akik szintén egyedül töltik mit kezdenek magukkal?

2012. dec. 30. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Szilveszter ide szilveszter oda, sosem értem miért kell ebből ekkora ügyet rendezni. Talán holnap nem olyan nap lesz mint ma?? Dehogynem... Foglald el magad, vagy aludj mint bármikor máskor. Én is töltöttem már egyedül a szilvesztert a párom nélkül, de sose volt ebből gond. Pont úgy éltem az életemet mint bármikor máskor..
2012. dec. 30. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is töltöttem már egyedül a szilvesztert.És akkor mi van?Miért olyan fontos ez a nap?Csak ugrunk egy számot a naptárban,nem értem,miért kell emiatt ekkora hűhót csapni.
2012. dec. 30. 21:24
 3/6 Krisztian23 válasza:
nézd a tv-t telelesz jó müsorokkal
2012. dec. 30. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pl. 22 órakor lefekszem aludni. Remélem hogy nem ébredek fel (elég rossz alvó vagyok sajnos) és átalszom az egészet.
2012. dec. 30. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Gépezz, nézz TV-t ,csetelj.

Én pl. amikor egyedül szilveszterezek akkor nézem a tv-t zenét hallgatok alszok eszek és csetelek a haverokkal akik szintén egyedül szilvesztereznek.

2012. dec. 30. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én holnapra olyan kajálást és csetelést terveztem be az itteniekkel :D
2012. dec. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!