BÚÉK minden kedves kommentezőnek. Mit tennétek a helyemben? Ma, mielőtt a férjem elment dolgozni, elfelejtett kilépni egy oldalról. Szexpartner kereső oldalon regisztrált.
Így viszont igen, én is azt mondom, hogy a kapcsolatotokat alapjaiban át kell gondolni. Sok kimenetele lehetett volna a dolognak (banális, vicces ok a regisztrálásra, vagy igen, én voltam, de nem komolyan, vagy igen, én voltam, rázzuk fel a szexuális életünket stb.), de ez a legrosszabb, amit tehetett. :( Valószínűleg teljesen megdöbbent, hogy kiderült, ezért nem állt elő semmilyen - akár nevetségesen gagyi - magyarázattal.
Sok erőt és kitartást kívánok neked/nektek! Javasolnék párterápiát, de egyrészt én nem vagyok nagyon a híve, másrészt azt mindkettő félnek egyformán kell akarnia, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy a férjed ebben partner lenne.
Minden jót a jövőre nézve!
Van valaki rajtatok kívül, aki hozzáférhetett a gépetekhez?
Esetleg ő felejthette úgy. Ha nincs és csakis a férjed lehetett, de ő tagad, akkor másabb a helyzet.
Hogy, hogy nem, nekem pár hónypja folyamatosan a Badoo-ról jöttek levelek (hogy üzit kaptam, meg ilyesmi). Sosem regeltem az oldalra, nem is jártam ott, mégis volt egy üres adatlapom náluk. Valószínűleg más regelt a nevemben vagy nem tudom. Mikor untam a hülye leveleiket, lekértem új jelszót, beléptem és letöröltem. Azóta se tudom hogy kerültem oda.
Lehet ez is a dologban, de lehet, hogy nem. Így elég gáz, hogy tagad. Legalább elmondaná miért ment az oldalra... Mit érzel? Őszinte veled?
Minek célozgatni?
Nyissa ki a száját és mondja el, hogy mire vágyik.
Nem lesz megoldás őszinteség nélkül. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!