Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » BÚÉK minden kedves kommentezőn...

BÚÉK minden kedves kommentezőnek. Mit tennétek a helyemben? Ma, mielőtt a férjem elment dolgozni, elfelejtett kilépni egy oldalról. Szexpartner kereső oldalon regisztrált.

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk harmonikus. Szexben nincs hiány. Naponta többször elmondja, mennyire szeret. Ledöbbentem. Ezek után mit mondanátok neki? Hogyan nézzek a szemébe, amikor le akar velem feküdni? Borzalmas érzés. Mi a véleményetek?

2012. dec. 31. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
50/50 -nek én azt az oldalt néztem, mivel kínálták, ahol szextársakat kerestek burkoltan. Ugy, hogy nyugi .
2013. jan. 2. 11:29
 52/74 A kérdező kommentje:
Sziasztok. leültem vele beszélni. Ő nem regisztrált- mondta. Valaki szórakozik vele. Szembesítettem a ténnyel, de tagadja. Nem és nem. Ennél előrébb nem jutottunk. Soha nem fogja bevallani. Így már tudom, h el kell gondolkodnom, át kell értékelnem a dolgokat. Gyáván hazudik, mert ciki bevallani. Ez meg még rátesz egy lapáttal.
2013. jan. 2. 12:11
 53/74 anonim ***** válasza:
100%

Így viszont igen, én is azt mondom, hogy a kapcsolatotokat alapjaiban át kell gondolni. Sok kimenetele lehetett volna a dolognak (banális, vicces ok a regisztrálásra, vagy igen, én voltam, de nem komolyan, vagy igen, én voltam, rázzuk fel a szexuális életünket stb.), de ez a legrosszabb, amit tehetett. :( Valószínűleg teljesen megdöbbent, hogy kiderült, ezért nem állt elő semmilyen - akár nevetségesen gagyi - magyarázattal.

Sok erőt és kitartást kívánok neked/nektek! Javasolnék párterápiát, de egyrészt én nem vagyok nagyon a híve, másrészt azt mindkettő félnek egyformán kell akarnia, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy a férjed ebben partner lenne.

Minden jót a jövőre nézve!

2013. jan. 2. 12:51
 54/74 anonim ***** válasza:
0%
Én meg azt javaslom magának hölgyem, hogy költözzön be egy kolostorba, de azt hiszem, hogy ez a házasságukban először rajtakapott dolog ugyan csak kapóra jött vagy jöhetett, ami azt igazolja, hogy alig várta hogy történjen valami, mert önöcskének kilátásban van valami vagy valaki. Semmi megbocsátás egyből átértékelés és válás.Kérdezem én szerelemből ment Ön a férjéhez ?
2013. jan. 2. 13:24
 55/74 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 54-e válaszoló, tényleg borzasztóak vagyunk, mi nők! Ha rájövünk, hogy a férjünk szexpartnert keres a neten, még csak nem is vagyunk képesek örülni neki, hogy kikapcsolódik egy kicsit az a szegény ember! Nekünk tényleg semmi sem jó! XDDD
2013. jan. 2. 13:59
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

Van valaki rajtatok kívül, aki hozzáférhetett a gépetekhez?

Esetleg ő felejthette úgy. Ha nincs és csakis a férjed lehetett, de ő tagad, akkor másabb a helyzet.

Hogy, hogy nem, nekem pár hónypja folyamatosan a Badoo-ról jöttek levelek (hogy üzit kaptam, meg ilyesmi). Sosem regeltem az oldalra, nem is jártam ott, mégis volt egy üres adatlapom náluk. Valószínűleg más regelt a nevemben vagy nem tudom. Mikor untam a hülye leveleiket, lekértem új jelszót, beléptem és letöröltem. Azóta se tudom hogy kerültem oda.

Lehet ez is a dologban, de lehet, hogy nem. Így elég gáz, hogy tagad. Legalább elmondaná miért ment az oldalra... Mit érzel? Őszinte veled?

2013. jan. 2. 16:09
 57/74 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a Badoo tényleg g.ci, még a céges e-mail címekre is jönnek (jöttek, amik spamszűrőbe nem irányítottam őket) levelek, hogy ez meg az küldött levelet, meg meg akar ismerkedni velem, ami nyilvánvalóan kamu. Kérdező, esetleg nem lehet ilyen a dologban? Vagy már te sem tudod, mit gondolj?
2013. jan. 2. 16:50
 58/74 anonim ***** válasza:
100%
57, szerintem nem ártana belépned az oldalra és megnézni, hogy mi van ott neked. Mondom én inkább letöröltem, minthogy bármi félreértés legyen belőle és ne legyek már ott, ha egyszer nem regeltem... :/ Azóta levél sem jött.
2013. jan. 2. 16:59
 59/74 anonim ***** válasza:
Egyébként honnan jöttél rá,hogy van regisztrált neve? Az nem marad benne abba a rublikába , hacsak akkor nem akarta regisztráltatni magát és félbeszakadt amit Ön megtalált.
2013. jan. 2. 17:20
 60/74 anonim ***** válasza:
100%

Minek célozgatni?

Nyissa ki a száját és mondja el, hogy mire vágyik.

Nem lesz megoldás őszinteség nélkül. Ennyi.

2013. jan. 2. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!