Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » BÚÉK minden kedves kommentezőn...

BÚÉK minden kedves kommentezőnek. Mit tennétek a helyemben? Ma, mielőtt a férjem elment dolgozni, elfelejtett kilépni egy oldalról. Szexpartner kereső oldalon regisztrált.

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk harmonikus. Szexben nincs hiány. Naponta többször elmondja, mennyire szeret. Ledöbbentem. Ezek után mit mondanátok neki? Hogyan nézzek a szemébe, amikor le akar velem feküdni? Borzalmas érzés. Mi a véleményetek?

2012. dec. 31. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%
Azért tényleg furcsa, hogy valaki titokban regel egy ilyen oldalra, és elfelejt kilépni??
2013. jan. 1. 01:16
 22/74 anonim ***** válasza:
75%
Jó,de azért csak létezik olyan férfi,aki nem csalja meg a párját,nem...?Vagy álomvilág az egész?
2013. jan. 1. 01:20
 23/74 anonim ***** válasza:
87%

Mit tennék ? Hát megkérdezném, hogy mi újság ez ügyben.

És mit tehetnék, hgy ne kelljen félrelépjen.

Legyél nyilt és őszinte, ha már ő nem az. Még lehet tetszene is neki.

Gondolom úgy hagytad a gépet, szóval valszeg rájön, hogy megláttad, innentől könnyű elkezdeni a beszélgetést.

2013. jan. 1. 01:27
 24/74 A kérdező kommentje:
Hű, gyerekek. Nagyon bonyolult dolog. Ki, miért, mikor regisztrált...? Nem szóltam semmit. Mentem érte kocsival, mert vendéglátós, koccintottak, vártam, hogy hívjon. Valami bányarém lehetek, h ezt csinálja. Nem értem az egészet. Nem elégítem ki, váljak el, beszélgessek vele, derítsem ki, mi van e mögött..? Ez nekem sok lesz, mert nagyon érzelgős típus vagyok és az elmúlt 8 év sok érzelmet, vihart, örömöt hozott. Borzasztó nehéz csak úgy rákérdezni, szíven ütött az egész. Megpróbálom feldolgozni, emészteni, figyelek a legkisebb jelre is. A felesége vagyok, közben mással akar kefélni, vagy csak szórakozik. A fene tudja. Pasiból van, a farka vezérli, de nagyon rossz érzés. Nem is a megcsalás miatt, ha lenne ilyen, hanem a gondolat miatt. Nem fizikailag csalod meg a másikat, hanem gondolatban. Már ez szörnyű érzés.
2013. jan. 1. 02:00
 25/74 anonim válasza:
100%

Itt már többen tanácsoltuk, hogy nyiltan beszéljétek meg. Ellenkező esetben csak rosszabb lesz. Az, hogy sajnálod fogod magad, milyen szörnyű, mert gondolatban megcsal - az ugyan érthető, de nevetséges és tedd magad túl rajta. (Gondolatban MINDEN férfi megcsal.) Van még pszichológus, párterápia. Tessék ehhez folyamodni és ne a szőnyeg alá söpörni, mert eggyel több fölöslegesen szétesett kapcsolat lesz.

Igenis vannak hűséges férfiak, de a gondolat nem egyenlő a tényleges cselekvéssel, ezt tessék tudomásul venni és ne légvárakat kergetni vagy vallási fanatikusként viszonyulni a dolgokhoz.

2013. jan. 1. 02:15
 26/74 anonim ***** válasza:
100%

Valamit csak kell mondj neki/kérdezz tőle....

A saját érzéseidet legalább.

2013. jan. 1. 02:26
 27/74 anonim ***** válasza:
52%
lehet, hogy csak képeket akar nézegetni :-)
2013. jan. 1. 09:13
 28/74 anonim ***** válasza:
0%
ja, orális szex van nálatok?
2013. jan. 1. 09:14
 29/74 anonim ***** válasza:
51%
Ja 16-os, kívánom neked exemet: csak virtuálisan csetelt, levelezgetett a nőkkel, csak virtuálisan volt a szerelmes beléjük, csak virtuálisan verte ki nekik a farkát... de ez csak virtuális, mert poligám volt a drága és ez kellett neki! Ugyanmár, mi ez?! Semmiség... pffff...
2013. jan. 1. 09:55
 30/74 anonim ***** válasza:
29%

29-es, ez NEM poligámia! Poligámia az, amikor valakinek több felesége van!

A szavak jelentésével legyünk már tisztában!

2013. jan. 1. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!