Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » BÚÉK minden kedves kommentezőn...

BÚÉK minden kedves kommentezőnek. Mit tennétek a helyemben? Ma, mielőtt a férjem elment dolgozni, elfelejtett kilépni egy oldalról. Szexpartner kereső oldalon regisztrált.

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk harmonikus. Szexben nincs hiány. Naponta többször elmondja, mennyire szeret. Ledöbbentem. Ezek után mit mondanátok neki? Hogyan nézzek a szemébe, amikor le akar velem feküdni? Borzalmas érzés. Mi a véleményetek?

2012. dec. 31. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
Ez nem férfi rafinéria vagy igen ? Nekem nem jutna az eszembe.
2013. jan. 1. 16:34
 42/74 anonim ***** válasza:
100%

Valaki (viccből, vagy tényleg :)) szólt neki, hogy te fenn vagy azon az oldalon, ezért regelt, hogy megnézzen. Szóval lehet, hogy neked van mit magyaráznod. :D

De ez biztos, tehát regisztrált, és szexpartnerkeresőre?

Én pl. regisztráltam szexoldalra, ahol van partnerkereső is, de nem használtam, csak a képekért mentem. Persze attól még megnéztem a kínálatot.

Az a kérdés, hogy mi van az adatlapján, mit, kit keres, és mit akar vele. Regisztrálj te is, és nézd meg, ha nem láttad még!

2013. jan. 1. 17:22
 43/74 anonim ***** válasza:
Most jut eszembe ! Én is fenn voltam de nem regisztráltam és tudni akartam, hogy a városból, van-e közöttük olyan akit ismerhetek és még az is lehet, hogy közeli ismerős. Szóval akármiért is lehetett ott a férjed.
2013. jan. 1. 17:26
 44/74 anonim ***** válasza:
30%

nézd, ha ennyire nincs jele annak hogy esetleg megcsal, vagy meg akar csalni, akkor szerintem egyelőre nem kell izgulni.

Nagyon nagy színésznek kell lennie valakinek hogy ennyire letagadja. Nagyon sok oka lehet hogy felment az oldalra. Egyébként még mindig nem értem, hogy miből gondolod hogy regszitrált... Egyébként az se biztos hogy az ő neve, lehet hogy egy haverjáé, aki dicsekedett valami nővel, és akarta hogy megnézze a férjed. vagy bármi más.

Szóval ne totojázz, amint otthon van, kérdezz rá. Hogy láttad a megnyitott oldalt, és nem tudod mire vélni, és nézd a reakcióját. abból minden ki fog derülni.

Mondjuk azon is múlik, hogy mennyire tud ügyesen hazudni a férjed. mennyire szokott másoknak más dolgokban hazudni...

34/N

2013. jan. 1. 18:17
 45/74 anonim ***** válasza:

Meg mondjuk ha vendéglátós, a munkahelyén nemigen tudja fűzni a neten a viszonyt. Tehát nagyjából mindig látod, hogy mennyit netezik.

De mit ÉRZEL, mi lehet a szitu?

A szív előbb veszi az infót, mint az agy.

2013. jan. 1. 18:28
 46/74 anonim ***** válasza:
43, azért ha kisebb helyiségből van fenn valaki és titokban akar maradni, akkor megváltoztatja az adatokat egy kicsit... :)
2013. jan. 1. 18:29
 47/74 A kérdező kommentje:
Nem érzek semmit. Nincs megérzésem. Fogalmam nincs, miért csinálja. Valamilyen módon regisztrált, hiszen van reg. neve az oldalon.Az adatlapja üres.
2013. jan. 1. 19:34
 48/74 anonim válasza:
ha meglátogatsz egy oldalt néha kidob másik ablakba ilyen tarskereso sz*rsagokat.Lehet azért nem zárta be mert észre sem vette
2013. jan. 1. 22:44
 49/74 anonim ***** válasza:
100%
43 vagyok Nem céltudatosan megyek fel vagy azért mert keresni akarok valamiféle kapcsolatot. Egy frászt ! Nézem a "felhozatalt" és időnként elszörnyülködök azon, hogy kik és milyenek merik feltenni magukat, vagy aolyanok is fenn vannak, akiket ismerek és esetleg "köztiszteletbe" állnak, vagy éppen olyan tiniken lepődöm meg, akik nem azért árulják magukat ,mert családot kell eltartani ? Tehát csupán teljesen véletlenül kerültem be és néha időzök el. Egyébként nem kell kereseni a lehetőséget, mert egy teljesen ártatlan oldalon megjelent egy hirdetés és kívácsiságból odaböktem. Ettől még nem lettem felszarvazó, erkölcstelen férj és vén kéjenc. Ettől még mások vígan járnak a templomba is és nyujtják az ostyát az ajkaid közé !
2013. jan. 2. 05:33
 50/74 anonim válasza:
49%
43 v.49, hát ez tipikus álszentség! Nézegeted a szexoldalt, aztán leszólod azokat, akik ott keresnek társat? Milyen jogon itélsz el másokat, hisz lehet hogy nekik még másképp nem jött be a társkeresés. A kérdező már beszélgetett a férjével?:)
2013. jan. 2. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!