BÚÉK minden kedves kommentezőnek. Mit tennétek a helyemben? Ma, mielőtt a férjem elment dolgozni, elfelejtett kilépni egy oldalról. Szexpartner kereső oldalon regisztrált.
Valaki (viccből, vagy tényleg :)) szólt neki, hogy te fenn vagy azon az oldalon, ezért regelt, hogy megnézzen. Szóval lehet, hogy neked van mit magyaráznod. :D
De ez biztos, tehát regisztrált, és szexpartnerkeresőre?
Én pl. regisztráltam szexoldalra, ahol van partnerkereső is, de nem használtam, csak a képekért mentem. Persze attól még megnéztem a kínálatot.
Az a kérdés, hogy mi van az adatlapján, mit, kit keres, és mit akar vele. Regisztrálj te is, és nézd meg, ha nem láttad még!
nézd, ha ennyire nincs jele annak hogy esetleg megcsal, vagy meg akar csalni, akkor szerintem egyelőre nem kell izgulni.
Nagyon nagy színésznek kell lennie valakinek hogy ennyire letagadja. Nagyon sok oka lehet hogy felment az oldalra. Egyébként még mindig nem értem, hogy miből gondolod hogy regszitrált... Egyébként az se biztos hogy az ő neve, lehet hogy egy haverjáé, aki dicsekedett valami nővel, és akarta hogy megnézze a férjed. vagy bármi más.
Szóval ne totojázz, amint otthon van, kérdezz rá. Hogy láttad a megnyitott oldalt, és nem tudod mire vélni, és nézd a reakcióját. abból minden ki fog derülni.
Mondjuk azon is múlik, hogy mennyire tud ügyesen hazudni a férjed. mennyire szokott másoknak más dolgokban hazudni...
34/N
Meg mondjuk ha vendéglátós, a munkahelyén nemigen tudja fűzni a neten a viszonyt. Tehát nagyjából mindig látod, hogy mennyit netezik.
De mit ÉRZEL, mi lehet a szitu?
A szív előbb veszi az infót, mint az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!