Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » BÚÉK minden kedves kommentezőn...

BÚÉK minden kedves kommentezőnek. Mit tennétek a helyemben? Ma, mielőtt a férjem elment dolgozni, elfelejtett kilépni egy oldalról. Szexpartner kereső oldalon regisztrált.

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk harmonikus. Szexben nincs hiány. Naponta többször elmondja, mennyire szeret. Ledöbbentem. Ezek után mit mondanátok neki? Hogyan nézzek a szemébe, amikor le akar velem feküdni? Borzalmas érzés. Mi a véleményetek?

2012. dec. 31. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
68%
Csak őt parodizáltam...
2013. jan. 1. 10:18
 32/74 anonim ***** válasza:
92%

Na figyelj, nem mentegetni akarom a férjedet, ráadásul én magam is feleség és anya vagyok, de azért adódhatnak bőven félreértések, csak had meséljek el neked valamit....

Egy családtagom jóképű, elvált férfi és évek óta a jóistennek nem akar neki összejönni egy normális kapcsolat. Mindenféle hozzá nem illő nőcskékkel randizik, kihasználják, átverik, hitegetik, ő meg kesereg, hogy nem talál normális nőt. Hát tanácsoltunk neki mindent, hogy hol és mint ismerkedjen, de csak nem jön össze neki. Ekkor tanácsoltam a netes társkeresét, de azt mondta, hogy neki ehhez nincs türelme és kedve sem ás amúgy is, ott sincsenek normális emberek.

Na erre én önálló akcióba kezdtem, beregisztráltam (persze álnéven) egy társkereső oldalra és ott kezdte szemezgetni és böngészgetni az ott lévő társkeresőket.

Gondoltam, ha találok számára valaki megfelelő jelöltet akkor felveszem vele a kapcsolatot, megadom neki rokonom címét és innentől kezdve rájuk bízom a továbbiakat. Szóval amolyan kerítő szerepet vállaltam magamra ha úgy vesszük:)

Mit ad isten, férjem észrevettem az előzményekben, hogy milyen weblapokat nézegettem és kérdőre is vont, hogy ez meg mit akar jelenteni? Elmagyaráztam neki, szóval ez akár egy ártatlan félreértés is lehet...

Beszéljétek meg!

Hát mit ad isten

2013. jan. 1. 10:38
 33/74 anonim ***** válasza:
91%

beregisztrálnék én is hamis névvel fényképpel és ráírnék

egyből kiderül mi a helyzet :-)))

de amúgy meglesném a reglapját h miket irt be

2013. jan. 1. 10:49
 34/74 anonim ***** válasza:
81%

Leülnék először magammal és elgondolkodnék őszintén, mindneféle önáltatás nélkül, hogy tényleg harmonikus-e a lapcsolatom vagy cska azt szeretném.

Aztán vele beszélnék. Ha nem megy, akkor hagyd ott. Válás.

Vannak olyan emberek, akik szeretnek több vasat tartani a tűzben. De ez csaak akkor megy, ha a másik fél ebben partner. Ha neked ez nem megy, akkor el kell válni és olyan férfit kell keresni, aki nem mondja el naponta hatvanhatszor, hogy szeret, hanem érzed mellette.

(Ha naponta sokszor elmondja, hogy mennyire szeret, az éppen annak a jelzése lehet, hogy nem. A saját bűntudatát akarja ezzel fehérre mosni.)

2013. jan. 1. 12:53
 35/74 anonim ***** válasza:
45%
Most tényleg ennyire tragikusan látjátok a dolgot! Akkor nekem is félnem kellene amikor olyan dolgokra válaszolok ismeretlenül ,ismeretlennek intim dolgokról ami tabu. És ha csak játszani akar? És ha ettől felpezsdül a szexuális életetek. Úr Isten hát ti nem ismeritek egymást! Állítom, hogy közöttetek akad olyan, aki rendszeresen vagy időnként a szexlapon van és most megjátssza a szende szüzet. Gondolkozzatok már mikor ennek a szerencsétlennek olyanon javaslatokat adtok, hogy minimum válás! És ha a feleség felteszi a férnek ezt a kérdést és a férj ugy válaszol ,hogy viszlát ! Ilyen hülye társaságot! Állítom, hogy egy középkori vesztaszüzek vagytok, akik álmodoznak ám egy-két dologról, amit maguknak sem mernek bevallani.
2013. jan. 1. 13:51
 36/74 anonim ***** válasza:
91%
Én r..hadék vagyok, úgyhogy nem csinálnék belőle ügyet, felregisztrálnék én is, aztán nagy csodálkozva ráírnék, hogy jé, nem te is itt vagy?
2013. jan. 1. 14:11
 37/74 anonim ***** válasza:
54%

Én is a regisztrálás mellett döntenék. Lehet, hogy így megismernéd a férjed titkos vágyait és a megoldás is a Te kezedben lenne. Sőt, ilyen virtuális játékba is belemennék egy ideig, a férjed megismerhetné a Te vágyaidat is. Valószínűleg mindkettőtöknek óriási meglepetésben lenne részetek!:-) A végén meg feltárnám a lapokat!!!!:-)

Persze benne van a pakliban, hogy rajtad kívül mással is ismerkedne....

Szerintem hagyd úgy a gépet. Ha szó nélkül kilép akkor kezdhetsz el gondolkodni...

2013. jan. 1. 14:24
 38/74 anonim ***** válasza:
26%
A 35- és 36 nál van a pont ! Legalább Ők gondolkodnak .
2013. jan. 1. 14:33
 39/74 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. Leülök vele beszélni. Ma is dolgozik. Későn jön haza. Soha nem voltam még ilyen helyzetben. Tudom, hogy beszélnem kell vele, de annyira nehéz nekikezdeni. Megírom, mire jutottunk.
2013. jan. 1. 14:40
 40/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a férjedet, de nem lehetséges, hogy direkt hagyta úgy a gépet, hogy féltékeny legyél és jobban odafigyelj rá?

Tapasztalatból írom, hogy a férfiak az ilyesminek a titkolását rendkívüli körültekintéssel végzik, elég gyanúsnak tűnik, hogy "úgyhagyta" a gépet.

31/N

2013. jan. 1. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!