Engem elfelejtett volna? (nőnap)
A barátomról van szó. Nem mondanám, hogy rendkívül fontos lenne, hogy eme napon felköszöntsön, de miután kiírta egy közösségi oldalra, hogy minden nőnek boldog nőnapot evidens, hogy jól esett volna, ha rám is gondol, pláne, hogy a barátnője vagyok...
Persze nyilvánvaló, hogy erre milyen válaszok fognak érkezni, de érdekel...maga a gesztus (mivel ma nem tudtunk találkozni), akár egy sms is jól esett volna. Persze, ha nem írta volna ki kollektíven mindenkinek boldog nőnapot kívánva, akkor nem érdekelne, de így...
A minden nőben te is benne vagy szerintem. Én nem gondolom, hogy ennél nagyobb feneket kellene keríteni a dolognak, jó megoldás, hogy kiír egy üzenetet, és aki nőnek érzi magát, magára veszi.
Egyébként ha találkoztatok volna, biztos mondta volna.
hát ha ki írta h minden nőnek boldog nőnapot akkor gondolom téged is bele értett.
Mondjuk illett volna, hogy üzibe/telefonon/személyesen is kívánjon.
De végül is ki írta h minden nő ismerősének boldog nőnapot kíván szal akkor neked is szólt :)
Szerintem a kérdezőnek az esett rosszul, hogy hiába a barátja minden nőnek kívánt boldog nőnapot, csak őt nem emelte ki.
De amúgy szerintem nem felejtett el. Persze tudom, hogy jól esett volna 1 sms, vagy hívás.
Mi sem voltunk együtt tegnap a párommal, de felhívott és boldog nőnapot kívánt.
Szóval ez lehet apróság, de azért 1 nőnek jót tesz a lelkének. :)
Nekem a drága hites uram felejtette el azt mondani, hogy boldogat, pedig egy ágyban házban fürdőben...
És nem kell se csoki se virág semmi, egyszerű puszi és egy jókívánság bőségesen elég.
Ma reggelre kitett egy bonbont ugyan a konyhapultra, és úgy kérdezte "jót hoztam?" mintha mittom én milyen pucevaszert kértem volna. De még arra sem mondta, hogy azt nekem vagy kinek hozta. Ennyi erővel átkopoghatnék a szomszédba, hogy tessék beköltözős bonbon...
Ez van, én már fel sem veszem, ez is csak egy elfelejtett ünnep akár a Valentin nap, a névnapom vagy a szülinapom...
(érdekes apósom át tudott tekerni hozzánk egy egy csokival boldog csajnapot kívánni és velünk kezdte a sort, még azt is volt ideje megkérdezni jól vagyunk e stb... ez van)
Én nem gondolom, hogy a minden nőnek boldog nőnapot-ban a barátnő is beletartozik, legalábbis én nem így érzem. Olyan ez, mintha kiírnám, hogy minden XY-nak boldog névnapot, de neki konkrétan nem írnék. szerintem ilyenkor külön illik mondani az illető párjának, de eléggé elszomorító, hogy a mai világban minden a közösségi oldalakra korlátozódik... És ha esetleg nem nézem meg aznap? Akkor vehetjük úgy is, hogy nem köszöntött fel, miközben "minden más nőre gondolt"
Szerintem ez másnak is rosszul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!