Mit vegyek nőnapra a munkatársaimnak?
Először is bocsi, h ide írok, de itt normális válaszolók irkálnak. :)
Egy irodában dolgozom 4 nő társaságában. Ebből három kb anyám lehetne, elmúltak már negyven, egy pedig 23 éves. Egyedüli férfiként (állítólag a többiek szerint) jó dolgom van, amúgy nem panaszkodhatom rájuk, már mint a kolléganőimre. :)
Közeledik a nőnap, oké még van pár hét, de eltelik az hamar. Valamit csak kéne venni nekik, vagy széttépnek...érzem előre. :D Ami nem is túl drága, de mégis kedves gesztus. Virágot nem szeretnék, mert hétre járok dolgozni és akkor még nem sok minden van nyitva és úgy szeretném, h mire ők is beérnek kb negyed nyolcra, ott várja őket a meglepi. :)
Normális válaszokat várok!
Tavaszi virágokat, amit már most lehet venni: jácint, nárcisz, krókusz, primula. Bemész egy hypermarketbe ilyenkor, pl.Auchan, vagy OBI kertészet, és tömkelege lesz ezen virágoknak. Darabját 200-500ft ért már megkapod. A gesztus a lényeg :) És ha még egy kis sütit is vinnél neki, akkor egy életre bearanyozhatnád napjaid közöttük.
De ha kreatív és ügyes akarsz lenni, akkor készíts egy fotómontázst, ahol pl. te vagy középen, és a kolléganőid körülötted, viccesen, vagy bájosan. Ezt ki lehetne rakni a falra :)
Az első válaszadónak: jelezte a kérdező,hogy nem szeretne virágot.A rózsa virág.
Hogy a kérdésre válaszoljak,én a többieknek bonbont vennék,a fiatal,23 éves lánynak pedig(tetszik neked?) esetleg,ha tetszik,akkor vennék mellé valami kis apróságot,amit utólag odaadnék még a bonbon mellé,amikor a többiek épp nem látják.Persze csak ha tetszik.Vagy te azt vallod,hogy házinyúlra nem lövünk?
21:17-es, milyen osztályban??? :D
Egyébként szerintem az általad sütött süti is aranyos lenne. :)
Ha tudod, hogy szeretik az édeset, akkor egy cukrászdában vehetnél pár krémest, tortaszeletet.
Nem tudom hogy mennyi (lehet, hogy drága) a marcipánrózsa.
mi mindig virágot kapunk a fiúktól (tavalyig vegyesen voltunk,most 12 fiú 2 lány,igy el leszünk kényeztetve :D)
hipermarketek nyitva reggel is,piac szintén,szál tulipán (tavaly azt kaptam,olyan jó illata volt 3 napig),szem bonbon és még olcsón meg is úsztad
vagy szál virág (mind1 mi,csak ne szekfű)
süti is jó,kivéve ha fogyókúrázik valamelyik
vagy cserepes virág,at előtte nap is meg tudod venni,4 virág 1500-ből megvan
"Az első válaszadónak: jelezte a kérdező,hogy nem szeretne virágot.A rózsa virág."
Komolyan? Képzeld, olvastam, csak írta az indokot, miért én meg leírtam, hogy az is megoldható.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske. :)
Virágot ahogy említettem is nem szeretnék, főleg nem rózsát, az csak a szerelem jele vagy mi...meg amúgy sem értek a növényekhez. :$
A fiatalabb lány nem igazán az esetem, meg amúgy is van barátja, így nem részesíteném kitüntetett figyelemben.
A fotó montázs ötlete tök jó, de ahhoz csak kéne fénykép róluk, az meg nem igazán van...
Süteményt még életemben nem sütöttem, na ezzel nem azt mondom, h ne lennék képes rá, csak még nem próbáltam. Meg szerintem elég lesz sütnöm a szülinapomra és a névnapomra is, mert azokat is tartjuk. :D
A bonbon ötletén gondolkodtam, de mi van ha nem édesszájúak, kifejezetten a fiatal csajos van úgy, h a sütikből is alig eszik, picit telt, gondolom ezért...
A marcipán rózsa is tök jó ötlet, múltkor láttam is egy benzinkútnál...csak nem tudtam megvegyem-e, illetve, h megromlik-e addig... :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!